Hit Em Up Şarkı Sözü Sansar - Hit Em Up |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hit Em Up Şarkı Sözü Sansar - Hit Em UpHit Em Up Şarkı Sözü Sansar - Hit Em Up Önce yapıcağın rapi ve seni sikiyim Bugün buraya geldim deli gibiyim Ünlü olman için sana bi şans Mekanım Kadıköy nigga fuck your life Artı Murat işini görmemi istiyo azgın orospu Dehşet Crew ve fanları toz ve duman olsun Erci kaydı ananene Cartel'in bi torunusun Geliyoruz var senle sorunumuz u know the rulz ! Karambol git sor homie lerine şehrinde cirit attığımı Saçmalığına gülerken sigaramı yaktığımı Konserine 100 kişi gelmeyen siz Gördüğünüz kuyrukları yaratan biz so fuck peace Eski hasımlar mermilerin tadına baktılar Ve bu yüzden birçoğu hala yok ortada Siktiğimin ibneleri bitiricem işinizi Aynı zamanında Tupac'ın yaptığı gibi Kadıköy kelimeleri bilmez duraak Herkese soytarı oldun bu işi bırak Kurşunları çıkardılar klinikte üzerinden Kaygılanma gerekirse orada da sikerim ben Elimde var yov elimde var yov Dehşetini dehşete düşürücek 9 mm Çenenizi tutun hadi haddinizi bilin Birden bire crewuma girdi karakedi Kadıköy'ü dissliceğine yap sen harakiri Kelimemin emelini bilir deli biri Sansar salvo kitap olur bilir her ilimi Çıkarcı kaltak bırak elimi Kim devrimi başlatcak ben mi Raffine mi? Ne ayaksın homie beğendin mi kefenini? Ellerini kaldııır mira boy band Psikopat yazar 47-46 Semtinizden sigaramı üfleyerek geçiyorum Youtube'daki videolardan yüzünüzü seçiyorum Sana bi önerim var teybi kapat Sansar'dan saygılar hit'em up Kadıköy kelimeleri bilmez duraak Herkese soytarı oldun bu işi bırak Kurşunları çıkardılar klinikte üzerinden Kaygılanma gerekirse orada da sikerim ben |
|