Duymak İstemediğin Sıradışı Sözler ( Diss ) Şarkı Sözü Salt Empoze - Duymak İstemediğ |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Duymak İstemediğin Sıradışı Sözler ( Diss ) Şarkı Sözü Salt Empoze - Duymak İstemediğDuymak İstemediğin Sıradışı Sözler ( Diss ) Şarkı Sözü Salt Empoze - Duymak İstemediğ DISS (DUYMAK ISTEMEDİĞİN SIRADIŞI SÖZLER) (NAKARAT) Eyvah gangstalar, 16 yaşında ağzı süt kokar (2) (2NA) Pantolon bol kafa darsa, biri otu sarsa Evdekini kafalarsa tabi ki cepte para varsa Bilinci yerde önce birinci gel de hepimizi yere bi ser de görelim boyunu abisi Kes sesi, öfkemin son raddesi İç kanama, darp veya diss seç birini hangisi Günün menüsü geniş, git elinle seviş, yeniyetme old schoola terfin uzak zaman geniş Emeklemeden yürünmez hedeflerinle çeliş (KUPA-A) Yer altı zorunlu iniş, kestik bileti tek gidiş Akla esti rüzgar o yüzden attık biz de çift dikiş, değiş Bu değilse öğret hangisiydi rap Boş kafanda bandana tepesinde full cap Evlat baktık sisteme, yoktu ismin listede Ne kadar attın artık bilinmez embesil çevrene Bırak bu işleri, bitersin görüp tersi, kökle 80 hrzi versin 5 lira körükle beleş beati (NAKARAT) Eyvah gangstalar, 16 yaşında ağzı süt kokar (2) (PİT10) Bizim okul eski, burnumuzda koku prestij Yok ettiğimiz korku presli kendine örnek aldı New York�u crazy Bizde Türkçerap, son günlerde gördüm piyasayı anca dümbelek Dün melekti bugün şeytan napıcaz lan eyvah Bizde kalktı kalkan baktım aktı salyan hayvan Yolda stoplandı motor burda yandı rampa valla Hoppa stoklandı homo nolcak aman allah Yoktu elde avuçta recordda kırıldı kaburga Kabin yerine nefes tabutta yıkıldı tabular ve sıkıldı taburlar Hareket et zaman geç olmadan, tamam seç oltadan sazan yalan net ortada Bi boka benzetememiştim hit mi tanımlandı? Hangisi beğendiğiniz adam ritmi kaçıran mı? Mc�liğinden önce dinlediğin bizdik hatırlarsın Menzilime girmişti çakal siktim akıllandı (NAKARAT) Eyvah gangstalar, 16 yaşında ağzı süt kokar (2) (BASH) Alayı boktu yaptığınız tracklerin her anı Adı sanı duyulmamış yeni yetmeye saygı Yeraltına inerken tırsma evlat takip et Tüneldeki ışık söndü arkandaysa ben varım Beatleri netten indir söz kolay flowu çal Olmadıysa baştan al kim bulaşır sen yol al Tarzı farklı olmasın senin neren illegal Muhatabım sen değilsin git ve babanı çağır (2NA) 3 kişiye home studio ve çubuk mikrofon Ulan bunların hepsi mc dinleyici yok Henüz sesler oturmamış, rapler tek bi ton Lirikal kalite sıfır, alayı aynı bok Kulak duydu beyin inanmadı hep mi aynı şok? Lan oğlum ritmi yakala be, yaydan çıktı ok Terli terli gezme sakın, atletini içine sok Forumlarda kral velet, sanal kanka çok (NAKARAT) Eyvah gangstalar, 16 yaşında ağzı süt kokar (2) (KUPA-A) Abi sizle feat yapalım lütfen sadece bi verse Sen unut oğlum onu kafaya düşmedikçe örs Nette chatle beatmaker olduğun günden beri Kulakların duymadı beynin iyice tekledi Old schoolda kep töreni abilerin son dönemi Sen baremi aştın evlat uzatıp elini ver kalemi Bakma şimdi çok önemli yer altı 4 görevi Dönün bize de göt görelim hilti çözer hadiseyi (BASH) Tayfanız pek endişeli, mikrofonla sevişelim Süre dar ve tehlikeli hesabını biz görelim Tek seansla öğretilir yeraltında rap şöleni Hassiktir bi saniye, efendim? - Merhaba abi ben mc süpermagnum vuruşu ota harcadım annemden aldığım her kuruşu Evladım yazık değil mi mahvoldu ciğerin Buraya gel de velet o minik beynini bi zikiim (NAKARAT) Eyvah gangstalar, 16 yaşında ağzı süt kokar (4) |
|