![]() |
Giden Gitti Şarkı Sözü Şevval Sam - Giden Gitti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Giden Gitti Şarkı Sözü Şevval Sam - Giden GittiGiden Gitti Şarkı Sözü Şevval Sam - Giden Gitti Giden gitti, kalan kaldı, Aşk içimde yarım kaldı ![]() Samanlık seyran oldu, Gidenin ardında hüzün kaldı ![]() Elimi verdim kolum kaldı da Ben zavallıyı bi hal aldı ![]() Seni o ilk gördüğüm anda Yanaklarımı bi har aldı ![]() Dağlarında çağlayan, Suları gibi oturup ağlayan, Yaseminlere aşkı anlatan, Alazalik dervişim şimdi ![]() Bir anda ellerine yandığım, Beni hiç bırakmaz sandığım, Sözlerine niye kandığım ah Alazalik dervişim şimdi ![]() Giden gitti, kalan kaldı, Aşk içimde yarım kaldı ![]() Samanlık seyran oldu, Gidenin ardında hüzün kaldı ![]() Elimi verdim kolum kaldı da Ben zavallıyı bi hal aldı ![]() Seni o ilk gördüğüm anda Yanaklarımı bi hare aldı ![]() Şimdi ben neyleyim, Yine bıraktığın yerdeyim, Sorgu suali bitmeyen ah Alazalik dervişim şimdi ![]() Yıllarıma yazdığım, Seni bir ömre yaydığım, Ah o gülüşüne kandığım da Alazalik dervişim şimdi ![]() Sevdiğimi aldı yollar, Teninin kokusu bana yadigar, Halim oldu tarumar ah Alazalik dervişim şimdi ![]() Beklemekten öldüğüm, Çile yollarında döndüğüm, Aşkı bende kördüğüm ah Alazalik dervişim şimdi ![]() Şimdi ben neyleyim, Yine bıraktığın yerdeyim, Sorgu suali bitmeyen ah Alazalik dervişim şimdi ![]() Yıllarıma yazdığım, Seni bir ömre yaydığım, Ah o gülüşüne kandığım da Alazalik dervişim şimdi ![]() Dağlarında çağlayan, Suları gibi oturup ağlayan, Yaseminlere aşkı anlatan, Alazalik dervişim şimdi ![]() Bir anda ellerine yandığım, Beni hiç bırakmaz sandığım, Sözlerine niye kandığım ah Alazalik dervişim şimdi |
![]() |
![]() |
|