Söz Ver Şarkı Sözü Saian - Söz Ver |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Söz Ver Şarkı Sözü Saian - Söz VerSöz Ver Şarkı Sözü Saian - Söz Ver SÖZ VER (karachali) bu kaçıncı fasıl bilmecen bilindi puzzle ben pes 9 sen fifa soccer nefes alıp verecek kadar bile yok akıl biraz da rap dinleyin bırakıp rockı 969 yeah maa f*cker! hokus pokus! sorsan hepsi sayko - maffın ne kadar riyakarsa homo varsa alayını yakın hele bana bakın olmaz i*nelerle ittifakım reddi miras can sallan ansan nam rakkas hemde defalarca en sonunda bi kadınI sev - bağlan 'bitti' de ve de defet onu eğer ağlarsa (saian) eyyo maykı ver bi bizde her karşılaşma ayrı derbi lirikalitem empire state binasından değerli mark dakaskos ikinci tek birinci bendim hangimiz en önde hangimiz bilinçli seen mi meest olur dinlersen bu ses tonum bi jest olur ve mayka ters otur kı*ında bol kotun ve botun leş kokar benden sonra gelir pablo eskobar deplasmanda fark atar tek ep battle royal benim kavgam düzensiz bi paragrafla başlar dava rakip yok karşımda brrr kavabanga!!! ey sakulta nokta konamayan bi cümledir bala rhymla diktiği yüksek binalarda damda yatan (chorus) ORTAK FREKANSTAN - KIRIK AKSTAN PÖRTLEK GÖZDEN - ÖDLEK GÖ**EN - IKIN ASLAN GEÇMİŞE NEFRET GELECEĞE ÖZLEM BİR GÜN ÖLÜRSEM GÜLECEKSİN SÖZ VER ! (karachali) rapim defi bela kabilinden ileti gelip bulaş hadi sela bu- kabrine biletin si*ik cesetini kaplar kuru jelatin sen kalk bi si*tir git baban çeksin ruleti 52 tane zane elli biri leylek tipleri barzani kimse tutmaz değnek hisslerim insani başa sarıp seyret yeraltında si* gibiysen yerüstüne meylet zaten herkes rapçi fame şöhret bazen herkes yalan wack ve köhne bazen herşey hava koçum rap de fame de aslen herşey sadece bir oyun buna game de (saian) ss nerde kaldın cahil cühela artık benim hasmım k*ç kıvırmak bizimki diil senin tarzın bizi davet eder electro boogie seni kol bastı rap adına en iyi icraatin şarkılarını örtbastır her baskını maskulen bi verse'le yazar salkım yüksek momentumlu kurşunundan sarkıt asıl mesleğim suikast 500 metreden tek shot round bitmeden yerdesin sonunda hep knock-out shut da f*ck up! ringler sallanır mikrofon bakar ben çok emce boşadım çünkü 5 dakkada satar gastrite sebep yaratırım titretir kafatasın göz çukurundan yırtarım lan ananı avradım yaparım |
|