Kafana Levye Şarkı Sözü Sansar - Kafana Levye (Ft.Rapozof) |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kafana Levye Şarkı Sözü Sansar - Kafana Levye (Ft.Rapozof)Kafana Levye Şarkı Sözü Sansar - Kafana Levye (ftRapozof) Rapozof verse Kusura bakma kanka liriklerim argo rap müziğe kulak ver yeniden doğ Dissler direkt adres aynı bir kargo sansasyon istersen bir back vol İsmail ablayı öptüler şapur şupur Yonca'nın şarkısı 8-15 vapur Şimdi ise dolmuş gözler olmuş yağmur bilmez ki bacı Sirhot'ın gt çamur Bir ben miyim amına koyım bu hayatta zanlı manitanın derdi bitmez ah yarı kanlı Allah Allah neden giden cenaze canlı moruk bir şey mi vardı konuşurum lanlı Neden hiç terlemiyorsun yoksa gtün fanlı mı bu beat biraz farklı mı geldi acaba Niceleri var benim arşiv bu banka her yerde var lanet olası zırva Nakarat Salvo Psikopat Yazar Rapo adama şamar Alayınızı bu ikili microyla açar mezar Günümüzdeki mclerin kankası klavye Dikkatlı ol az biraz yersin kafana levye x2 Sansar verse Neyin peşindesin bitch ben senin peşindeyim tutulmadın mı hiç tutulmuş biçimdeyim Psikopata bağladım bunalım içindeyim yine söz yazıyorum bir daha içirmeyin Neyin peşindesin bitch sağlam mı kasen yine de işin olmasın benle şahsen Senin ölüm yakın ama benim kanser sendeki bir mp3 bendeki ise şaheser Neyin peşindesin bitch ağır abla olmuşun köpeğindim eskiden şimdi kanka olmuşum Bİr köleydin eskiden tahta konmuşun yolunu al da git lan Maltepe'ye dolmuşun Neyin peşindesin bitch benim peşimdesin suratını skerim sesin kesilmesin Arama bir daha beni harbi skerim ebeni taramalarda bedenin al bu sargı bezini Nakarat Salvo Psikopat Yazar Rapo adama şamar Alayınızı bu ikili microyla açar mezar Günümüzdeki mclerin kankası klavye Dikkatlı ol az biraz yersin kafana levye x2 |
|