![]() |
Korku Filmi Şarkı Sözü Sansar - Korku Filmi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korku Filmi Şarkı Sözü Sansar - Korku FilmiKorku Filmi Şarkı Sözü Sansar - Korku Filmi Nakarat: Hayat bırakmayan adamlar ![]() ![]() Üşüyorum yardım et,elimi bırakma ![]() ![]() Sansar: Korku filmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() On ton arkadan biner bu ton ton,moron ![]() Orda arkadan sıkarlar sonra dondodondon ![]() Bi parça ortalık karıştı her taraf karambol ![]() Bilmediğim evlerdeyim cebimde param yok ![]() Yan odada katiller,şimdilik tatilde ![]() Sürekli terliyorum bir sıkıntı kalbimde ![]() Yüreğimi vermiyorum güvenmiyorum kimseye ![]() Ben ticaret yapıyodum gitmiyodum liseye ![]() Benim, hayatım korku filmi korku filmi doğru bildin ![]() Mistik sokaklarda başı kapşonlu adamlar ![]() İki oda bi salon büyüdüğüm harabe ![]() İki yol vardı önümde,dediler karar ver ![]() Gözüm kararmıştı seçtiğim yol karanlıktı ![]() Gözünü gördü gözüm sonra dedim değermi ![]() Artık bişeyler var benim için değerli ![]() Şimdiye kadar verdim yettiğince ben harbi ![]() Nakarat Pit10: Doğarken önüme koydular bi senaryo,içinde bela bol ![]() Rolüm kayıp unutturdum,içince ben alkol ![]() Gözük kayık umut durdu,içimde fena boş ![]() Gör dediler dibini şişe bitince helak ol ![]() Parçalandı beynim ordan oraya yolculukta şimdi ![]() Az bulupta dost dediklerimde zor durumda gitti ![]() Karanlık odalar ve üste gelen dört duvar ![]() Ben hariç herkes burda bütün çektiklerime göz yumar ![]() Çıktılar mezardan,mezara gömmek için ![]() Diyalog azdı yetti sade meraba ölmek için ![]() Utandım aynadakinden istemezdim görmesini ![]() Hayallerimi yak ve usul usul közde pişir ![]() İstemezdim kalbimin kalmasını karanlıkta ![]() Delirmeye ramak kaldı hasta mısın?Tamam tırsma ![]() Birden bire arttı saçma kısım baya hızla ![]() Anladım ki figürandım başkasının hayatında Nakarat |
![]() |
![]() |
|