![]() |
Kimim Ben Şarkı Sözü Sancak - Kimim Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kimim Ben Şarkı Sözü Sancak - Kimim BenKimim Ben Şarkı Sözü Sancak - Kimim Ben Ben koşardım o isterdi durmamı,oturmamı,başucunda ![]() Yine en kötü günümün hesabını sormadım, ve korkarım o günden ![]() Yine gözlerim kapandı dünden, açmam için onu bana geri gönder ![]() Aklımdaki o eski sözler,şimdi sarıldığım yabancı eller ![]() Korkum kendimdendir, hangi adımı panik içinde atmazsın Geriye dönük anılar adamın akılı götürür hiç ileriye doğru da bakmazsın ![]() Yorgun, yine hali çok kötü birine sordum beni tarif et kolaymıdır? Kum tanesi gibiyim ufacık, hortum gelip beni sahiplen ![]() Yine bu gecekapattım kendimi kimse gelmicek istemem, istesemde gelmicek istenen, bir özenle yalanlara süslenen bu dünya ![]() ![]() ![]() Kimim ben akşamı zor getiren adam mı? Bu dünya bana çok büyük gerçek bu değil kimim ben? Yine kalmadı gizlediklerim, eğer dökülürse bir gün gelip o denize ![]() ![]() Kollarımdan çekilmez bi halde kalıp ![]() Aslında yine bekledim onları, 'ben denizlerden çok korkarım' demesinden korktum, öylece bekledim gelmedi kimse, yine yalnızım ![]() |
![]() |
![]() |
|