|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
işaretler, kajmer, rüyalarımdaki, sagopa, sözü, şarkı |
![]() |
Rüyalarımdaki İşaretler Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Rüyalarımdaki İşaretler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüyalarımdaki İşaretler Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Rüyalarımdaki İşaretlerRüyalarımdaki İşaretler Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Rüyalarımdaki İşaretler VERSE 1 (LEADRİ) Beni ben akşamımda aradım,aradım ay kırıklarında ![]() Ayrılıkların da tadı yanaklarında,gizli mahçup ellerim ![]() Ve mantık hislerimde ![]() Bir satır silinmek istedim ki derleyen yok ![]() İhtivada kalbim hicvedin,hissedin ![]() Mükerrer oyla gaspedin,bu kalbim inzivada ![]() Bir medet dilendi imtiyaz nedendi ? Kimler erdi dünlere ? ki ben niye şuaya küstüm ? Ah bu bahçelerde kan bıraktım,al dikenleri güllere ![]() Dudaklar iz bıraktı çok sefer duaya ![]() Bu kalemde his kalırdı ![]() Kaç satır vedaya denk ? Hüdaya bir dilekçe gönder,ellerim yanık ![]() Kanat kırık,heba olur mu sence varmadan semaya ? Hayatla dün görüştük,ön sözünde derde düştük ![]() Öyküler bitirdik öncesiz ![]() Ve tenkit ettik ilgisiz gidişleri ![]() Hüner değil mesafesiz kaçışlar ![]() Alma kalsın ahı,sorma boşver olmasın dönüşleri ![]() VERSE 2 (SAGOPA) Yazdıklarımın hepsini kaderden çaldım ![]() Kaybettiklerimi şarkılarda andım,ağrılarda sol yanım ![]() Sürmekte olan savaşlar geçmişin ölmediğini vurgular canım ![]() Rüyalarımdaki işaretlerle güne üzgün başladım ![]() Korkularımı istemeden basledim ![]() Kimlik krizi geçirenlere dualar ettim ![]() Yargıla beni,vakti gelince algıla ![]() Verilmiş sadakam mı vardı her günün sonunda ? Vurgula sitemini,aklında kurgula sistemini ![]() Potansiyel suçlu enayi,şimdilerde çenen kilitli ![]() Canavarlarım ani çıkar,ruhlarla dans beden yorar ![]() Tanıdığım beş kişiden dördü bana aynı soruyu sorar ![]() Bunca varlığın rahatlığında neden Sagopa karamsar ? Ne bileyim ben life goes on ![]() ![]() ![]() ![]() Sessizlik çemberinin tam ortasında mimlenirsen anlamakta zorlanmazsın yalnızlık ömür boyu zorunlu ders ![]() Pesimistin siviri dilinin yarısı pers ![]() Çözümsüz ters-düz edilen tüm denklemler yoruma dayalı ders ![]() |
![]() |
![]() |
|