![]() |
Sagopa Yaşlı Planet Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Sagopa Yaşlı Planet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Yaşlı Planet Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Sagopa Yaşlı PlanetSagopa Yaşlı Planet Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Sagopa Yaşlı Planet VERSE1 Dayanmak en zor eylem ![]() Zor durumlar için ayırdı insan hep bilinmiş bir söylem kenara ![]() Duymak fayda etmez sağıra zaten ![]() Bir kör olsan,yirmi seneni böyle yaşasan ![]() Yirmi birde tanrı gözünü açsa,''-nerdeyim ?'' ve ''-kim bu şahsiyetler ?'' deyip bocalamaz mısın ? Ah bedava sirke sen mi baldan tatlısın ? Haklısın,bireyler bir paçavra çevresinde beleş yanar döner ![]() Kim bu albüme beş kuruş öder ? Kim satar beni ve emeklerimi kim satır alır sokaklardaki kaçak tereklerden ? Yargısız bir infazım,sızım yakar canım ![]() Rapim kalmasın yerinde bir damla kan kalıntın ![]() Bırakın etmeyin ucuz niyet,sonucu pahalı patlayan diet ![]() Anlat onlara;bu memleket boş sepet ![]() Yetmemekte ihtiyaçlarım,bad-trip'e giderayak set çekerim ardıma ![]() Red oyum genel ''check'' et ![]() Keramet sözlerimde gizlenen velet ![]() ![]() ![]() ![]() Sarma bir meret ve mikrofonuma hasret ellerim ![]() Rapim meserret ve SaGoPa yaşlı planet ![]() Akla hizmet et ve akla sakla gizli bakla servis et ! ![]() ![]() ![]() Yetmemek de cümleler,durma acele et ! ![]() ![]() ![]() ![]() Şiir,marifet diplomalarım oldu,suretime hafif tebessüm doldu takip et ! ![]() ![]() ![]() Rahata kondu her felaket ![]() VERSE2 Şuur da tamtakır-kurubakır ![]() Ve ben çıkardım içime gizliden giren yabancıyı ![]() Tek kolumda adımı sakladım,açık saçık darbe aldım ![]() Dakikalarca iğnelerden sızladım,saatlerime anlam kattım ![]() Anımsa yoluma koyduğum bir canımsa,saklamam yarımsa ![]() Ruhu şad olan Sagoysa,son dilek bir fatihaysa ![]() Tanrımın saraylarından al ödünç ve bende kalsın son paçavra ![]() Sevaplarım günahlarımla sevişir halde ![]() Mubah mülakatlarım,takıp içimi yer oldum ![]() Çok takıntı şutladım,o tek somuttu ben soyutladım ![]() Bir yanlışı iki kez afladım,üç etti elvedaladım ![]() Her sabah güneşle uyanıp yağmur özledim ![]() Çoğu zaman bir fırtınayla titredim ![]() Ben bulutlarımda bir melekle karşılaştım ,çok güzeldi aşık olamadım ![]() Barışık halde karışık hislerimden yorgan yaptım ![]() Gece yatarken üzerime örttüm yalnızlığımı,kapandım ![]() ![]() ![]() Aşkımın gözyaşları deniz,içinde Yunus balıkları,ne zaman duracak bilmem kafamın dönme dolapları ![]() İnecek var,durdurun dünyayı ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|