![]() |
Düşenin Dostu Olmaz Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Düşenin Dostu Olmaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşenin Dostu Olmaz Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Düşenin Dostu OlmazDüşenin Dostu Olmaz Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Düşenin Dostu Olmaz 1 ![]() İlham al bu sözlerin sahibi bir Hamal varlığı hayal kahramanı olmak istediğim bir masal var düşündükçe sulara batar benim sal kader beni sal ![]() göğe doğru tuttuğum dualarım ve ömrüm yetmez dilemeye özrüm ![]() ve gör burdan her tarafta güzel yüzlü tuzak gökyüzü ne kadar yakın Arş-ı Azam ne kadar uzak kendine yaptıkların ve kattıkların ne kadar vasat ![]() yanan var en derinden ah bir bilsen içimdeki alevi bir görsen ![]() avlanan kuşlar can çekişerek öldüler ![]() hiç ![]() Nakarat Düşenin dostu olmaz bunu böylece bildim inanmasam olmaz ![]() 2 ![]() Ölüm Allah'ın emri, ankebutta belli eline tutuşturdu sago en güzel delili delillerim ve deliliğim Beni Bu yaşıma getirdi sen köşene çekil düşün seni neler bitirdi ![]() ani bulanır ilk başlarda suya bakarsan ayı ve güneşi saf görürsün sonra güneş gider ay kalır üzülürsün ![]() buzunda donmaktansa dostun güneşi yaksın içimi, alınan her nefes soluk yeniden yaşama dönmek gibi kefene sarılı tütüne benzerim uçar dumanım aniden uçar bu ruh bedenden ![]() naçar ![]() açıl gözüm açıl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|