![]() |
Paranı Verdim Şarkı Sözü Sansar - Paranı Verdim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paranı Verdim Şarkı Sözü Sansar - Paranı VerdimParanı Verdim Şarkı Sözü Sansar - Paranı Verdim Nakarat : Küfürbaz gizemli yavşak Herkese dava açıp zengin olcak Bu punk ass abi kaç yaşına geldin ? Tamam kes küfrederim paranı verdim ![]() Ben oğlum psikoyum, yemedi diss b*ku ![]() Hayranlarım az ama seninkilerden koyu, Dağıttık diskoyu o yüzden iş koyup, Döndürdüğün sigaranın dumanında boğul ![]() Her tarafta buğu, her taraf karanlık ![]() Melankolia admini evimi bilir artık, Yeraltının en üstünde ben varım bataklık, Evindir homie, bak sıra başlık ![]() Badboy benim ama her toy sana fan, Her yol uyarsa gelip de yalasan ? Dev sol? belli olmaz oralar, Yer sol kroşeyi kurtaramaz Kolera ! 30 yıllık abaza tutuldu kabıza, Şimdi bi dönde bak camiadaki nabıza, Yanımdaki çetemden çok çete var arkanda, Ölüm yakın ondan başla namaza ! Küfürbaz gizemli yav*ak Herkese dava açıp zengin olcak Bu punk ass abi kaç yaşına geldin ? Tamam kes küfrederim paranı verdim ![]() Ekibim Alcatraz arkamda, Arkamda olduğundan farklı bi açıdan arkanda, Ekin'i gördüğünde saklan lan, Aklından geçirdiğin gibi biri değilim aslında ![]() Ataköy'de kasrında Yenibosna'dan çıkıp yola hahaha ![]() ![]() Mada f*ka ! Yanlış anlama bu sadece değil sana, Aynı zamanda binlerce yalakana ! Doğu yakası hırsızı Türkçe Rap'in arsızı, Gelip alırdı ansızın da değilsin ki kanlısı, Boğul bakalım aynasızları çağırın, Demet Akalın gibi gaflısın ! Saf mısın ? Tam sınırdasın Nirvana'ya ulaşırken, Sebepsiz yere sana bulaşırken, Edepsiz biriyim ama bunu dinler, Benim çocuklar ALAYINA BEDEL ! KAdıköy ![]() ![]() ![]() Bakırköy ![]() ![]() ![]() 34 ![]() ![]() ![]() İstanbul ![]() ![]() ![]() Küfürbaz gizemli yav*ak Herkese dava açıp zengin olcak Bu punk ass abi kaç yaşına geldin ? Tamam kes küfrederim paranı verdim ![]() |
![]() |
![]() |
|