|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağlayın, artıkftrapozof, sansar, sözü, şarkı |
![]() |
Ağlayın Artık Şarkı Sözü Sansar - Ağlayın Artık(Ft.Rapozof) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağlayın Artık Şarkı Sözü Sansar - Ağlayın Artık(Ft.Rapozof)Ağlayın Artık Şarkı Sözü Sansar - Ağlayın Artık(ft ![]() SANSAR : Tamam peki ![]() ![]() ![]() Dostlar neki ![]() ![]() ![]() ![]() Yani görebilir ![]() ![]() ![]() ![]() Yada seni görebilir ![]() ![]() ![]() ![]() Bi kaç satir ![]() ![]() ![]() Yine bana bakan adam ![]() ![]() ![]() Cebimde LM pakedim bitti ![]() ![]() Yazmadan önce ben bi hiçtim ![]() ![]() Er kisi serkesi kavrayamadinmi ![]() ![]() ![]() Her kisi seni görür ama beni bilir ![]() ![]() ![]() Sarilmayi bekleyen katiller ![]() ![]() Arada banada meraba dedi bu seytan ![]() ![]() Herkeze peki herkeze eyvallah ![]() ![]() Yeniden yasama gelirmi bilmem ![]() ![]() Rapozof kaldim tek tabanca be dostum kirik aynalarda kaybolurum ![]() ![]() 2 damla süzülmesse gözlerimden yolumu zor bulurum ![]() melodilerim melankolime kurulmus olmaz düsleri savunurum ![]() dur! tetigi çeker vururum,bana yaklasma! agir yükler sirtimda yarab!koca bi sevda ardimda ![]() ![]() sessizlik beni kudurttu, dostumu korkuttu herkes gibi sevemezmiyim veremezmiyim ugruna bi yürek? renkleri göremezmiyim sezemezmiyim duygularim çok ürkek! çok kaybettim çok bekledim,elimkolum bagli çaresizim okla kanadi kalbim mevlam, güller elimde batti dikeni ![]() olmaz meyler bensiz yarinim habersiz ![]() ![]() kederim tarifsiz,kafam iyiyken yaparim ![]() bakarIm yalnizligima çek git aglarim ben gidemem! Nakarat: AGLAYIN ARTIK,YETER ARTIK ![]() ![]() AGLAYIN ARTIK,YETER ARTIK ![]() ![]() AGLAYIN ARTIK,YETER ARTIK ![]() ![]() AMA NIYE BILEMEM GÖREMEDIM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|