![]() |
Zahriyan - Elma Şekeri Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zahriyan - Elma Şekeri Şarkı SözüZahriyan - Elma Şekeri Şarkı Sözü bahcede hanımeli sen ettin beni deli gel gülüm gel sen ettin beni deli gel gülüm gel Dj Dj Yıldırım Yıldırım Remix Remix Öncedendi ayrılıklar efsane ve öncedendi gözlerin yanlış birimiy öncedendi nam-ı şeref söz idi olmuyor yorgunum küskün ellerim bu benmiyim beklemekle olmuyor satırlarsa bitmiyor mürekkebim bitmiş mektuplar gelmiyor, dargınım,neredesin,kırgınım pembe patikler ardında yalnız kalmış rujlarin nerdesin yagmur gözlüm senmisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızım elma şekerim sensin benim tek nefesim neden oldu neden bitti oysa söz vermiştik ![]() ![]() ![]() Elveda son bölümde son yazım sana yorgun düşmüş özlemim ve hasretim senin için feda ölmek kaç yazar bana sensiz olsun yorganım sensiz olsun bu kefen senin için olsa ya güneş solsun hep güller açmasın,sahil dalga vurmasın,gardaş yoldaş olmasin,sen yoksun kimsem olmasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızım elma şekerim sensin benim tek nefesim neden oldu neden bitti oysa söz vermiştik ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|