|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gidiyorsun, hayaloğlu, sözü, yusuf, şarkı, şimdi |
![]() |
Yusuf Hayaloğlu - Demek Şimdi Gidiyorsun Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yusuf Hayaloğlu - Demek Şimdi Gidiyorsun Şarkı SözüYusuf Hayaloğlu - Demek Şimdi Gidiyorsun Şarkı Sözü Demek şimdi gidiyorsun; Yazdığımız son şiir öyle yarım kalacak! Demek şimdi gidiyorsun; Kuşlarımız acıkacak,saksılarımız artık sulanmayacak! Demek öykümüzü bir ruj lekesi gibi yapıştırıp aynanın sahtekâr yüzüne -Oy benim yaralım- Demek şimdi gidiyorsun; Beni böyle toz gibi dağıtıp merdivenlern dibine! Her şey tamam diyorsun,git ![]() ![]() ![]() Beni viran bir şehir gibi terket ![]() ![]() ![]() Haydi git! Dışarısı ispiyon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bir gören olmasın,dikkat et! ![]() ![]() Dostlukmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üstüne titremekmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk dediğin,zavallı bir kapıyı duvara çarpıp Çıkıncaya kadarmış! ![]() ![]() Bana komaz deyip Sancını bir kilo rakıya gömsen de gece yarıları, -Oy benim yaralım- Asıl sancı,uyandığında Bütün odaları boş görünce koyarmış! ![]() Gitmek istiyorsun,git ![]() ![]() ![]() Bir savaşçı asla vedalaşmaz! Durma git! Dışarısı dinamit ![]() ![]() ![]() Şunu cbine koy,ne olur ne olmaz ![]() ![]() Eylül mağdurlarıydık,kimsemiz yoktu, Yaralarımız aman vermiyordu canımıza ![]() ![]() Kimseye kıymamıştık oysa,masumduk ![]() ![]() Rahatsız ediyordu bizi bu yalancı tarih! Yırtılan bir pankart gibi Şehirlerin ortasına çığ düşürdüyse öfkemiz; -Oy benim yaralım- En az bir karıncanın yüreği kadar Namuslu ve çalışkandı ellerimiz! Artık bitti diyorsun,git ![]() ![]() Kırılsın kapı-çerçeve,kırılsın bu cam ![]() ![]() Sorma git! Dışarısı panik ![]() ![]() Biliyorum,seni vuracaklar bu akşam ![]() ![]() ![]() Ne çok fire verdik üstüste ![]() ![]() Ne çok arkadaş yitirdik bu tozlu yolculukta ![]() ![]() Kimliği tespit edilmemiş, Ne çok ceset vurdu zeytin güzeli akşamlarımıza! Büyük ütopyalar ve büyük dağlar gibi İçerden çürümüşüz meğerse ![]() ![]() ![]() -Oy benim yaralım- Her gelen ölüm yazmış, Her giden ayrılık işlemiş bu talihsiz gergefimize ![]() ![]() ![]() Kendini arıyorsun,git ![]() ![]() Aptal bir hayat kur,içinde beni barındırmayan Kalma git ![]() ![]() Dışarısı barut ![]() ![]() Yine bir tek ben olurum sana parçalanan ![]() ![]() Demek şimdi gidiyorsun; Sonunda bizi de çökertiyor bu kancık zelzele! Demek şimdi gidiyorsun; Yıkılan bir duvar gibi;ömrüme devrile devrile ![]() ![]() Demek mecburi istikametlerin, Ayrılığı gösteren o adaletsiz kavşağında -Oy benim yaralım-maralım Demek şimdi gidiyorsun, Ve bana bir tek secenek kalıyor:güle güle! Beni öldürüyorsun,git ![]() ![]() Kalmasın sende kahrım,kalmasın derdim Bakma git Kafamı yumruklayıp ardınsıra ağlarsam namerdim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|