![]() |
Gelmezsen Gelme Şarkı Sözü Yozgatli Mc - Gelmezsen Gelme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelmezsen Gelme Şarkı Sözü Yozgatli Mc - Gelmezsen GelmeGelmezsen Gelme Şarkı Sözü Yozgatli Mc - Gelmezsen Gelme Seni deliler gibi seven bu kalbim varya Her gecen gun seni dusunmekten bikmazdi Ama sen ne yaptin askimizi batirdin Sen benim icin tam bir hayirsizsin Seni seviyorum demekten hic bikmazdim Belki ayrildik ama gor bak aglamadim Bikmadim ama sabahlari seni aradim Geleceksin diye dusunmekle uyumadim Senin o guzel gulusun beni benden etti Inanmistim sana batirdin acimasizca Boyle mi olacakti bizim askimiz Git ne olur gelme birdaha karsima Gelmezsen gelme Sevmezsen sevme Yalvardim mi gel diye Beni dusunme Duydum ki bana bir daha donmeyecekmisin Git guzelim cikma bir daha karsima Seni sevmekle gecti omrum inan bana Ama yaktin beni geri donmem sana asla Senin yuzunden kimseyi sevemez oldum Ana mi baba mi inan tanimaz oldum Herseyden batirdin beni helal sana Bir insafsiza kim gider acaba Seni rezil etmek vardi ya su dunyada Beni yiktin sattin kaldim bak ortalikta Soyle kim yardim eli uzatacak bana Kaldim ortalikta tek basima Gelmezsen gelme Sevmezsen sevme Yalvardim mi gel diye Beni dusunme Sana inanmistim guvenmistim ama bosuna Yiktin beni ozleminle attin bir kenara Yalnizim artik bence daha iyi varya Seni dusunmek aci veriyordu bana Unutma ki yalvarmadim sen geri gel diye Gelmezsen gelme bence hic farketmez Beni bile dusunme bunun acisini inan sen degil ben cekerim bu aciyi Gelmezsen gelme Sevmezsen sevme Yalvardim mi gel diye Beni dusunme Sevmezsen sevme Gelmezsen gelme Yalvardim mi gel diye Beni dusunme Hayatimi mahvettin yuregimi deldin Beni bir gul gibi yalniz birakip gittin Artik ben neyleyim sensizim guzelim Senden baskasini ben hic sevemedim |
![]() |
![]() |
|