Gayrı Dayanamam Bu Hasrete Şarkı Sözü Zeki Müren - Gayrı Dayanamam Bu Hasrete |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gayrı Dayanamam Bu Hasrete Şarkı Sözü Zeki Müren - Gayrı Dayanamam Bu HasreteGayrı Dayanamam Bu Hasrete Şarkı Sözü Zeki Müren - Gayrı Dayanamam Bu Hasrete Gayri dayanamam ben bu hasrete Ya benide götür ya sende gitme Ateş-i aşkınla canım canım canım yakma çıramı Ya benide götür ya sende gitme Yâr bağrıma vurdu kızgın dağları Viran koydu mor sümbüllü bağları Sevdiğim geçiyor gençlik çağları Ah ya benide götür ya sende gitme Akşam olunca yâr ellerim sızlar Derdim çoktur değmeyin bana kızlar Bu aşkıma şahit olsun yıldızlar Yeter Allah'ım çektiğim ah yeter Bu ayrılık bana ölümden beter |
07-30-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gayrı Dayanamam Bu Hasrete Şarkı Sözü Zeki Müren - Gayrı Dayanamam Bu HasreteGayrı Dayanamam Şarkı Sözü Yıldız Tilbe - Gayrı Dayanamam gayrı dayanamam ben bu hasrete ya beni de götür ya sende gitme aşkın ateşine vay canım yakmaz sinemi ya beni de götür ya sende gitme allahın aşakına da vay canım yakma çıramı ya beni de götür ya sende gitme yar bagrıma vurdun kızgın dagları viran ettin mor sümbüllü bagları sevdigim geçmeden gençlik çağlarım ya beni de götür ya sende gitme |
07-30-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gayrı Dayanamam Bu Hasrete Şarkı Sözü Zeki Müren - Gayrı Dayanamam Bu Hasretefarklı başlık altında aynı konuları lütfen açmayınız!! |
|