Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamı, hayatımın

Hayatımın Anlamı

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayatımın Anlamı

Arkadaşlar merhaba Ben aranızda yeniyim Forum kullanmasını da pek bilmem umarım yanlış bir şey yapmam teknik olarak yani

İnsanların internet de bir araya gelip neler konuştuklarını merak ettim sadece Ve gördüm ki herkes birbirine bir şeyler anlatıyor

Ben de sizlerle brşeyler paylaşmak istedim Geçen gün bu siteyi rastgele buldum ve yazıları bana çok ilginç geldi Sizlerle bunu paylaşmak istedim
Herkesin her zaman sorduğu ama bir türlü cevabında uzlaşamadığımız o büyük soru; Hayatımın Anlamı Nedir?

Umarım beğenirsiniz

Görüşmek üzere Eleştirilerinize de beklerim lütfen

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com