|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
iki, kajmer, sözleri, sözüsagopa, tanık, şarkı |
![]() |
İki Tanık Şarkı Sözü-Sagopa Kajmer - İki Tanık Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İki Tanık Şarkı Sözü-Sagopa Kajmer - İki Tanık Şarkı Sözleriİki Tanık Şarkı Sözü-Sagopa Kajmer - İki Tanık Şarkı Sözleri Yoo Kits yo yo Kits İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim ihanet etmez sözüm kağıda ve halim rabba Teslim ölümün sessizliğine eşsiz bir seda ile girdim boğulmaktan korktuğum bir denizin tahminimden derinim ![]() ![]() ![]() sevdirmeye gayret etme kendini sevilmeye terket uzadıkça kısalan ömre huzur aşısı zerket her adım için on çuvallık külfet rabbım hayra lütfet zararı belli sonlarından iki gözünü ırak et keşfi bekleyen cümleler içindir bütün çabam kelimelerden kalpler yaptım kimini deştim acımadan ![]() ![]() Söz ehlime itaat et benim sözüm cevher ,Kalemim olgunluk tahsilinde yalanına var ettim ![]() ![]() İki Tanık var Biri dilim bir kalemim olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim ![]() ![]() Bilirim bensiz dostum iblis dostu hannas komşusu batırdıkça batırır derindir vesvas kuyusu en tatlı yerinde uykumu basar karabasan kabusu güzel cevapları vardır elbet hain sorusu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|