Yıllar Yollar Şarkı Sözü Zet - Yıllar Yollar |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıllar Yollar Şarkı Sözü Zet - Yıllar YollarYıllar Yollar Şarkı Sözü Zet - Yıllar Yollar Büyük çıplak avlularda çizilen seksek izleri Bir taş ve patlak plastik topun resmi Kestim hepsini kalmadı albümün hâli Karartsada yıllar kareleri temiz hep kalbi Bakanlar suskun bugün kalbim hızlı çarpmakta Susanlar dolu hüzün gülerek ıslık çakmakta Gidenler gelmez bekleme boşa umutla Koy hatıları sandığa yada dök satırlara İlk yaptığım uçurtmayı ben azad ettim Onu kendi elimle kara bulutlara teslim ettim Kestim ipini aşk denilen cam parçasıyla Onunda yalan olduğunu anladım ayağıma batınca Kaçıncıya kastım orda?Kastı kaçandı Kaçan kaldım uçan melek değil beyaz Kırmızı şeytanmış gözlerinde ayaz Ben anılardan çok uzak kaldım Nakarat: Yıllar dertleri kalbine saplar Yollar yıllara uzanan kollar Yıllar beni korur kollar Yollar bazen oyun bozar (x2) Geçti sanırsam bir yıl daha arkasına bakmadan Af bekledim her zaman daha yaralarımı sarmadan Hatalı çekilen sahneler gibi tekrar baştan Büyümek ne zor kendime bakamam utançtan! İlkokulda hiç teneffüse çıkmazdım hep korkardım Küçük boyumla evde kahramancılık oynardım Uyandığımda ne annem vardı yanımda nede babam Masada bekleyen soğuk süt ve soluk yumurtam Kendi yaşımda insanlar görüyorum cahil Kabullenmezler bunu ve bilginçlikleride dahil Meçhul fail kapandı dendi dosya Suçlular dolanmakta bugün orda burda Sular altında kaldı emeklerim ve hayalim Bakmadığım yerde görünen korkak triplerim İşlerim hep ters düz yapboz düşlerim İçime akar gözyaşım ve sızlar kemiklerim Nakarat: Yıllar dertleri kalbine saplar Yollar yıllara uzanan kollar Yıllar beni korur kollar Yollar bazen oyun bozar (x4) |
|