![]() |
Karanlık Caddeler &Amp; Hiphop Şarkı Sözü Zet - Karanlık Caddeler &Amp; Hiphop |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karanlık Caddeler &Amp; Hiphop Şarkı Sözü Zet - Karanlık Caddeler &Amp; HiphopKaranlık Caddeler & Hiphop Şarkı Sözü Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop Zet Verse: karanlık bir yerdi ittirdim gitmedi kendine gelmedin çünkü boyun yetmedi kes dedim kesmedi, kasma kendini çıkamazsın yokuşu boşa yorma kendini ![]() ![]() hiphop ve caddeler doludur kahpelerle bizim sorunumuz kaderle ![]() ![]() tek kalemde bam çizermiş kendisi 3 kişi yetmedi toplayın herkesi 3 canın vardı yitirdin geç kenara bu rap yok joker hakkın göremedim testisi tek dumana tek satır, kes etrafı brother gırtlağın yanar kafanı kaldır gez göz arpadır yedin yumruğu gözüne girdiğin şeker koması al su matarası görünce polisi zulayı kaldır noktam yolun yarısında bu hikaye bitmez oldschool newschool alternatif farketmez bir ben var bir de benden ötesi kağıt kalem drum sample bunlar da gerisi karanlık bir yerdi, halim yoktu kalkmaya pis pis sırıtıyordu beni dibe çeken safsata son duman siyahtı ve başımdan dışarı kaydı usta olmuş ufaklık daha olmadan kalfa ben karanlık bir gölge kök saldım toprağa egom yok sahip olana attım bir kahkaha suratta kanama yok dedi iz kaldı galiba gizlemek istiyorsan sar kafana bandana cepte kara kalem olmazsa olmaz şapkası alem caka satar hayvanla dolmuş karşısı kar beyaz sokaklarda yalanlar da kapkalın olmadı içimde doğru düzgün duygu bırakmadın hiphop ve caddeler doludur kahpelerle bizim sorunumuz kaderle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|