Bir Şans Daha Bu Gönül Seni Bekler Şarkı Sözü - Fatih Yeşilgül |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Şans Daha Bu Gönül Seni Bekler Şarkı Sözü - Fatih YeşilgülBir Şans Daha Bu Gönül Seni Bekler Şu gönlüm Çileye Yar Dese de Sen Gözümde Kalanımsın Yinede Son Halini saklarım hala sinemde Olur ya bir gün dönersin diye Gitmesen olmaz mı bir Şans daha Dur! artık bir su dök yangınıma Ağlasan yanan yok benden başka Mevsimler içinde bir KIŞ gibiyim Dostların içinde Yalnız biriyim Şiir Sensizken ne ızdıraplara katlandım da Zamana bıraktım Yaralarımı Yar sarmadı, Can Sarmadı Sen Sararsın Diye Ben gibi Gördüğümden, Senden öteydi bana EL di yani Merhem oldu yaralarıma ama İyileşmedi Deli Gönül Seni Bekler Seni Bekler Daima Bazen Dalarım Bir Yılbaşı Gecesi Maziye Kaparım Gözlerimi! Bir olduğumuz günlerin hayaliyle Yeniden Yaşarken Anlarım ki Bu gönül Seni Bekler Ne istedin de Vermedim Hangi Sevgin Sahipsiz Kaldı Hangi Yaban elde tek Başındaydın Yolumu Sevdam Dedim Rayından Çıkardım sen değildin ki BENDİN Nerden Bilebilirdim ki ilk durakta yanlış Yola sapacağını Ben Sebep oldum Diye hep Suçladım Kendimi Onarılmaz Bir Yaramı Ki Gelmezsin Bu Gönül Seni Bekler! Sen Geldin de, Ben mi Yoktum Yerimde Sen Geldin de; Ben, yok muydum Yerimde Bu gönül Seni Bekler Seni bekler Daima Sen Geldin de; Ben Yok muydum Yerimde Böylemi Söyledi Falcı Gülizar Sahte heves miydi O yakarışlar Ben artık Diyemem Sen Söyle Gönlüm Bu Masal Böylemi Bitecekti Be Gülüm Gitmesen olmaz mı bir Şans daha Dur! artık bir su dök yangınıma Ağlasan yanan yok benden başka Mevsimler içinde bir KIŞ gibiyim Dostların içinde Yalnız biriyim |
|