|
|
Konu Araçları |
düşersem, kajmer, sözleri, sözlerisagopa, yanarım, şarkı |
Düşersem Yanarım Şarkı Sözleri-Sagopa Kajmer - Düşersem Yanarım Şarkı Sözleri |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşersem Yanarım Şarkı Sözleri-Sagopa Kajmer - Düşersem Yanarım Şarkı SözleriDüşersem Yanarım Şarkı Sözleri-Sagopa Kajmer - Düşersem Yanarım Şarkı Sözleri Yine o kirli drum-set lerimin içindeyim ve hayatının en güzel parçasıyım , kırıklarımın alçısıyım Affım olsun hain darba , yediğim darbelerle sığındığım rabba365 gün 52 berbat hafta ağıtlarımla rafta En büyük destekler çıkarsızlıktan ötürü laftaBen aklımı dile düşürdüm , kapalı kapıdan kafamı çıkarıp kafayı üşüttüm , yüzüne okkalı cümlelerle üfürdümHey yabancı ben zaten yıllardır içime dönüktüm ! Parlayan bir alev gibi görünürdüm ama sönüktümHayat bir bot ve bot çevresi dolu büyük beyaz köpekbalığı , ditekiler iştahla düşünür tepede duran azığı , rüyalarımın öldüğü yerde uyudum ve yine bot battı , ilk rıhtım ben battımAh tahtımvay bahtım Dudaklarımın kanaya kadar yapmak istediğim işte bu "rap" benimle ol hep!ölmek üzere olan dünyada bir ölümlü yaşar mahlası "kaf-kef" dularım vesvası hannafı eder def Nakarat İncecik ip üzerine koca ayaklar bindi , nefsim içine sindi Kirpiklerim titremekte korkularımdan , düşersem yanarım O kadar içime sindim ki vinç getirse kalmaz başımyo ! gömün burda canlı nâşım İç çekmekten , düşünmekten ağardı saçım , düşersem yanarım Vicdan bir güneş gibi , parladıkça ısınır içinGeçen vakte bir zamanlar adını koyduk , niçin ? Çünkü gelen gider , makbulüdür kısası ziyaretin , " bana müsade - sana rast gelsin "budur hikayemiz Taktir buyur kış bulutların kadar doluyum rabbim , bir ağlasam dolar taşar , seller alır bahçem bağım Yükseldikçe nefesi kesilir , yalnız kalır dev dağımAramadıkça düşman buldum , hasım solum sağım Cehennemde soğuk bir gün , boğuk bir adam , donuk bir surat bekle gelir bir gün beklediğin murad Bazılarına gül dikenicesine batar rahat , nefret edercesine yaşar hayat , buyur mezara yat! Soğukluk içime hükmedince güneşim buz adasıŞem ile pervâne misâli sagonun aşkı Sessizliktir içinden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası |
|