![]() |
Zeki Erdem - Yavrumun Anası Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeki Erdem - Yavrumun Anası Şarkı SözüZeki Erdem - Yavrumun Anası Şarkı Sözü seni ben hüzünlü bir akşam tanıdım gönülden vuruldum sevgilim alıştım sesine sımsıcak tenine hasretim tenine geri dön nerdesin bilemem sensizim gülemem gönülden silemem geri dönnn duy beni meleğim benim son dileğim sen geri gelmezsen öleyiiimmmm yawrumuz ağlıyor yüreğim yanıyor tahammül edemem geri dönnn duy beni meleğim benim son dileğim sen geri gelmezsen öleyiiimmmm yawrumuz ağlıyor yüreğim yanıyor tahammül edemem geri dönnn yawrumun anası ayrılık yarası zor gelir çekemem sevgilim ardından ağlayan özleyen iki can sesimi duyarsan geri dönnn nerdesin bilemem sensizim gülemem gönülden silemem geri dönnn duy beni meleğim benim son dileğim sen geri gelmezsen öleyiiimmmm yawrumuz ağlıyor yüreğim yanıyor tahammül edemem geri dönnn SÖZ: tadı yok tuzu yok sensiz bu hayatın nerdesin yawrumun anası gönlümün yarası nerdesin yeniden sevmeye gücüm yok bilesin umudum tek çarem sensin geri dön bak bebeğin ağlıyor o ağladıkça yüreğim yanıyor dayanamam tahammül edemem sensiz koyma bizi öksüz geri dön geri dön |
![]() |
![]() |
|