Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dragonvarld, ejderhaların, kitap, sahibesi, üçlemesi, özet

Ejderhaların Sahibesi / Dragonvarld Üçlemesi -1. Kitap, Ejderhaların Sahibesi Özet

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ejderhaların Sahibesi / Dragonvarld Üçlemesi -1. Kitap, Ejderhaların Sahibesi Özet

DRAGONVARLD ÜÇLEMESİ - 1 KİTAP

EJDERHALARIN SAHİBESİ

Orijinal Adı: Dragonvarld Series : Mistress of Dragons

Yazar: Margaret Weis
Yayınevi: Ankira Yayıncılık
Çevirmen: Kerem Işık
Tür: Fantastik Kurgu
Basım Tarihi: Mayıs 2006

Kitap Hakkında:
(Arka kapak) Sadece ejderhaların ve insanların yer aldığı yeni bir fantastik dünya yaratmış Margaret Weis

Weis, fantezinin kalıplarını bir yana itiyor ve yetenekli bir yazarın aslında neler başarabileceğini gösteriyor bu üçlemede

Dragonvarld Üçlemesi bir süredir benzer şekilde ifade edilen benzer düşünceleri okumaktan sıkılmış fantastik edebiyat tutkunlarının uzun zamandır özlediği türden, etkileyici bir çalışma

Weis'ın eserleri artık kesinlikle David Eddings ve Dave Duncan gibi duayenlerle eş seviyede ve yazar geleneksel fantastik öğeleri kullanarak mükemmel bir eser sunuyor bizlere
- Chicago Sun-Times-

Sıradışılığın dokunduğu, sıradışı bir hikaye
- Publishers Weekly-

Büyü ve kılıcın bir arada, son derece iyi kontrol edilmiş bir denge içersinde, oturaklı karakter ve şaşırtıcı gelişmelerle bezeli bir öykü
- Kirkus Reviews-

Yazar Hakkında:
Margaret Weis
Missoury'de doğdu ve büyüdü Missoury Üniversitesi'nde Yaratıcı Yazarlık Bölümünü bitirdi Bir yayınevinde 14 yıl süreyle editörlük yaptı Daha sonra fantazya ve rol yapma oyunları konusunda kurgu editörü oldu Bu yıllarda Tracy Hickman'la tanıştı Bu ikili tanıştıkları günden itibaren birçok fantastik kurgu kitabına birlikte imza attılar Bunların içerisinde en tanınmışları, Ejderha Mızrağı ve Ölüm Kapısı Serisi'dir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com