Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kanatlarında, kitap, kitapları, kırık, kırıkkanat, mine, umudun, özet

Umudun Kırık Kanatlarında Kitap Özet - Mine G Kırıkkanat Kitapları

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Umudun Kırık Kanatlarında Kitap Özet - Mine G Kırıkkanat Kitapları

Umudun Kırık Kanatlarında Kitap Özet - Mine GKırıkkanat Kitapları - Umudun Kırık Kanatlarında Kitap Tanıtım - Umudun Kırık Kanatlarında Kitap Fiyatı - Umudun Kırık Kanatlarında Ön Okuma

Kitap Özet

Işık çekicidir, karanlık iticiUmuttur ışıkIşığın bittiği yerde umut da biter
Ama sahte ışık, gerçek karanlıktan da betermiş meğer

İnsanları da ışık çekerÖzellikle sahici karanlığın ortasında parlayan sahte ışıklara, aldatıcı aydınlıklara vurgundur insanlıkKentler ışıktıryıldızlı kırları bırakıp, sahte umutların şavkıdığı aydınlık kentlere göçerler
Pervanelere dönerler

Kanatları yanar, yaşamları kavrulurKuşlara benzerler: Ulaşamayacakları varları, kendi yoklarından ayıran saydam engellere çarpa çarpa, dolu vitrinlerin önünde boş gözleri açık giderler yıkılsalar da, nedense hiç bitmez umutlanönce düşeni görmek bile geriletmez onları ışığa doğru hamlelerinde Cennet vaat eden ölüm de bir ışık değil midir?
Belki onun ışığı sahte değildir, kim bilir?

Cenneti beklerken, göçülen kentlerin ışığı yaksa bile, belki uzak, bilinmeyen kentlerin ışığı sahicidir, umudunu yitirmez insanlarAvrupa'nın, Amerika'nın ışıkları tükenmezBelki oraların, aralanndan birinin pencereleri yoktur çarpılacakAydınlıkları kavurmaz belkiGöç sürer

Umudun Kırık Kanatlarında

Mine GKırıkkanat
· Destek Yayınları
· Basım Tarihi : 01 - 2011
· ISBN : 9786054455140
· Etiket Fiyatı : 1300 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com