![]() |
Türkçe Sekine Duası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkçe Sekine DuasıSekine Duası Türkçe nasıl okunur Sekine Duasının türkçesi 1- Niyet( ne için ve ne maksatla okunduğuna niyet etmek) 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() ![]() yani besmele çekilir sonra FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 esma:FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() 14 ![]() 15 ![]() 16 ![]() 17 ![]() 18 ![]() 19 ![]() Ayetlerin Türkçe Mealleri 1- Allah her sıkıntıdan sonra kolaylık lütfedecektir ![]() 2- Yüzlerin sıkıntısı Hayy-ı Kayyûm içindir ![]() 3- Allah size karşı çok şefkatli, çok merhametlidir ![]() 4- Allah tövbeleri çok kabul edici ve kullarına çok merhamet edicidir ![]() 5- Muhakkak ki, Allah çok bağışlayıcı ve çok merhamet edicidir ![]() 6- Muhakkak ki, Allah her şeye gücü yettiği halde çok bağışlayıcıdır ![]() 7- Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla işitir ve her şeyi hakkıyla görür ![]() 8- Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla bilir ve her işi hikmetle yerine getirir ![]() 9- Muhakkak ki, Allah sizin üzerinizde gözeticidir ve her halinizi görür ![]() 10- Biz sana apaçık bir fetih yolu açtık ![]() 11- Ve Allah sana pek şerefli bir zaferle yardım etsin ![]() 12- Şüphesiz Allah’a tâbi olan topluluk gerçek gâliplerin tâ kendisidir ![]() 13- Muhakkak ki Allah, azabında pek kuvvetlidir ve kudreti her şeye galip olandır ![]() 14- Muhakkak ki hiçbir şeye ihtiyacı olmayan ve her türlü övgüye lâyık olan ancak Allah’tır ![]() 15- Allah bana yeter ![]() ![]() ![]() ![]() 17- En büyük korku olan kıyâmetin dehşeti onlara üzüntü vermez ![]() 18- Ancak Sana kulluk eder ve ancak Senden yardım isteriz ![]() 19- Ve âlemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Türkçe Sekine Duası |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkçe Sekine Duasıgüzel sözler allah hepimizden razı olsun insallah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|