![]() |
Hz. Alinin Duası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hz. Alinin DuasıHz ![]() Hz ![]() Ey ihsanı bol Allah' ım! Sana hamd ederim ![]() Ey yegane Rabbim! Senin önünde eğilirim ![]() Yücesin, kullarından Dilediğine sonsuz nimetler verirsin ![]() ![]() ![]() Dilediğini hüsrana uğratırsın ![]() Ey Yaradanım! Sana sığınırım ![]() Varlık ve darlık zamanında Sana yalvarırım ![]() Gerçi günahlarım çok, fakat Senin affın ondan daha büyüktür ![]() Eğer Sen' de beni kapından kovarsan, kime sığınırım? Kimden medet beklerim, bana kim şefaatçi olur? Ya Rabbim! Halimi görüyorsun, Yoksulluğumu biliyorsun, Gizli yakarışımı duyuyorsun ![]() Beni, Sen' den ümit kesenlere katma, Kusuruma bakma, Daha fazla bekletme, Ümitsizliğe atma, Gönlümdeki aşk ateşini yandır ![]() ![]() ![]() Beni muhabbetinle kandır, Beni muhabbetinle doldur Allah'ım ![]() Senin büyüklüğünün önünde, boyun eğdim, dize geldim, secdeye kapandım ![]() Beni affına boğ ![]() Azabından esirge ![]() Uzak tut azabından ![]() Allah' ım! Dünyadan sıyrılıp, huzuruna gelirken beni, Kelime-i Tevhid'den ayırma ![]() Sen' in narın da hoş, nurunda hoştur ![]() ![]() ![]() Sen' in rahmetinden ümit kesmek ne boştur! Mal ve oğulların fayda vermediği o korkunç günde Senin affına ulaşmak istiyorum ![]() Ya Rab! Sen bana yol gösterirsen, hiçbir vakit yolunu şaşırmam ![]() Eğer Sen' in affın sadece iyilere olacaksa, kötüleri kimn bağışlayacak? Belki en iyilerden değilim ama, en kötülerden de değilim Ya Rab! Günahım büyük, ama affın ondan daha büyük ![]() Günahımı düşündükçe, gözlerimden yaşlar dökülüyor ![]() Sen beni öyle yarattın ki Sen' den başkasına dönemem ![]() Umudum Sen' sin ama endişem de şudur; Ya beni kapından kovarsan, nereye giderim? Herkes uykudayken Sen' in şu kulun, ellerini açmış Sana yalvarıyor ! Bu kulunu mahçup etme ! Ey Muhammed (s ![]() ![]() gönderen Rabbim ! Bizi imandan, Kuran'dan,İslam'dan ayırma, Müslüman olarak dirilt ![]() Peygamberimden şefaat umarım ![]() Beni mahrum etme Ya Rabbim ! |
![]() |
![]() |
|