Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çetin, çuhadaroğlu, füsun, prof

Prof. Dr. Füsun Çuhadaroğlu Çetin

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Prof. Dr. Füsun Çuhadaroğlu Çetin




Uzmanlık Alanı: ÇOCUK RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI

İzmir Amerikan Kız Koleji ni ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ni bitirdi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı nda 1987 de erişkin psikiyatrisi ve 1993 te çocuk psikiyatrisi uzmanlık eğitimlerini tamamladı 1993 te doçent, 2002 de profesör oldu1988 de TUBİTAK bursuyla İngiltere de Edinburgh Üniversitesi nde ergen psikiyatrisi ve 1993 te ABD Boston da Harvard Üniversitesi ne bağlı Çocuk Hastanesi nde çocuk ve ergen psikiyatrisi konularında çalışmalarda bulundu1999-2000 de Çocuk ve Gençlik Ruh Sağlığı Derneği Başkanlığı nı yaptı ve halen bu görevi sürdürmektedirErgenlik dönemi sorunları ve tedavileri, yeme bozuklukları, bireysel ve grup psikoterapileri ağırlıklı çalışma alanlarını oluşturmaktadırTelefon: 0-312-3051150E-posta: fusunc@hacettepeedutr

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.