Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kahramanlarına, kurtuluş, mektubu, savaşı, teşekkür

Kurtuluş Savaşı Kahramanlarına Teşekkür Mektubu

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kurtuluş Savaşı Kahramanlarına Teşekkür Mektubu

Kurtuluş Savaşında Hizmeti Geçenlere Teşekkür Mektubu

Sevgili şehitlerimiz ve Kurtuluş Savaşı’nda emeği geçenler,

Bugün sizler sayesinde vatanımızda güven içerisinde huzurlu ve mutlu yaşamaktayız Bizler için yaptığınız her türlü fedakarlıktan dolayı size minnettarız Geçmemiz için köprü, görmemiz için ışık oldunuz Varlığımız için canınızı yok saydınız Yaşlı genç çoluk çocuk demeden gayret ettiniz

Nineler, anneler cepheye kağnılarla mermi taşıdı Mermiler ıslanmasın diye bebeğinin örtüsünü cephaneye örttüler Bu yüzden çocuklar ıslanıp hastalandı hatta öldü Öğrenciler askere gidip okullar mezun vermedi Çocuklar yetim, anneler dul kaldı Vatanın tüm bireyleri hep beraber gayret gösterdi

Sizler olmasaydınız bizler şu anda başka ülkelerin işgali altında ve onların esiri olurduk

Sizler sayesinde şanlı bayrağımız yurdumuzun dört bir köşesinde dalgalanmaktadır Benliğimizi, varlığımızı, bağımsızlığımızı size borçluyuz Bugün okullarda rahatça eğitim görmemizi, çarşı pazarda özgürce dolaşıp alış veriş yapmamızı size borçluyuz Bizi yeniden duygulandırdınız Vatan uğruna pek çok kişi şehit düştü Hepinizin kalbimizde ayrı ayrı yeriniz var

Bütün bu fedakarlıklardan dolayı okulunu yarım bırakan öğrencilere, çocuk askerlere, annelere, yaşlı dedelere, genç ağabeylere, subaylara, erlere, Mehmet çavuşlara, Seyit onbaşılara binlerce teşekkürler Kurtuluş Savaşı’na katkıda bulunan herkese binlerce teşekkür

Hepinizi rahmetle anıyor, ebedi yurdunuzda huzur içinde bulunmanızı diliyoruz

Bu yurdu canımız ve malımızla koruyup yaşatacağımıza, gerekirse kurbanlık kınalı koçlar gibi bu uğurda kanımızı akıtacağımıza söz veriyoruz Sonsuz teşekkürler!

METİN KESKİN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com