![]() |
Küresel İsınma İle İlgili Yazı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küresel İsınma İle İlgili YazıKüresel Isınma İle İlgili Kompozisyon Örneği Küresel Isınma Hakkında Bilgi Küresel Isınma İle İlgili Yazı Çalışması Küresel Isınma ile ilgili kompozisyon örneği Dünya’mız acaba emin ellerde mi? Bizler seçim zamanı kafamıza göre istediğimiz partinin seçilmesini istiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanlar Türkiye’nin 3 büyük kentinde yapılan Cumhuriyet yürüyüşlerine katıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parti mitingleri canlı olarak veriliyor ![]() ![]() Ben bir çevreci olarak Küresel ısınmayla ilgili televizyon kanallarını halkı bilinçlendirici programlar yapmasını istiyorum ![]() Tüm televizyon kanallarının en az 2 tane magazin programları var onları 1 taneye indirip onun yerine Küresel ısınma hakkında bilgi verecek programlar istiyorum ![]() Dünya olmadıktan sonra bizi nasıl, kimin tarafından yönetileceğimizin anlamı ne? Hangi ünlü nerede, kiminle yakalandı diye yayın yapan magazin programlarının anlamı ne? Dünya’yı korumayan ülkesini sevmeyen bir Başbakan, C ![]() ![]() Onlar Dünya’yı öldürecek bizler ise sizler Dünya’yı yok edin diye oylarımız size diyerek mitinglerine katılırız ![]() ![]() Ben kimin mitingine katılmak isterim biliyor musunuz? Kime oy veririm biliyor musunuz? Göreve geldiği gün KYOTO protokolünü imzalayacağına söz veren ve bunu yapan Avustralya Başbakan’ı gibi böyle kişilerin mitingine katılır ve ona oy veririm ![]() Ama biz de öyle birisi yok boş mitinglere katılır ve boş kişilere oy veririz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Küresel İsınma İle İlgili Yazı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küresel İsınma İle İlgili YazıKÜRESEL ISINMA YAZILARI Küresel ısınma, yerküre yüzeyinin ortalama sıcaklığında yükseliş göstermektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilim adamları insan topluluğu ile doğal ekosistemin çabuk bir iklim değişimine uyum sağlayamayacağından endişe ediyorlar ![]() ![]() ![]() Küresel Isınmanın Sebepleri Klimatolojistler (İklim Bilimi konusunda çalışan bilim adamları) 1800’lerin sonlarından beri meydana gelen küresel ısınmayı analiz ettiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küresel ısınmaya katkıda bulunan ana insan aktiviteleri: fosil yakıtların yakılması (kömür, petrol ve doğal gaz) ve ormanların yokedilmesidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Az miktarda bilim adamı sera gazlarının, sıcaklıkta ölçülebilir değişiklik yapmadığı görüşündeler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|