Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelir, iyi, öksürüğe

Öksürüğe Ne İyi Gelir

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öksürüğe Ne İyi Gelir

Öksürük İçin Dopal Ve Kesin Çözüm

Öksürüye Başka Yol Denemeyin

Ender Saraç’tan çok duydum bu formülü Öksürüğe, boğaz ağrılarına çok iyi geldiğini söylüyor Lokman Hekim sağolsun! Bildiğimiz kara turbu kabak oyucu ile oyup, içine iyi cinsi bir balı dolduruyorsunuz Yine bir turp parçası ile üzerini kapatıyorsunuz 24 saat beklettikten sonra öksürük şurubunuz hazır Günde 3 çorba kaşığı içebilirmişiz Ama çocuklar için de aynı ölçüde mi bilemiyorum

Meğer kara turp her derde devaymış da bilmiyormuşuz Araştırırken, yukarıdaki aynı tarifite, balın içine 2 çay kaşığı toz zencefil konan bir versiyonunu da okudum Öksürüğe iyi gelenin, turbun içinde bulunan doğal iyot olduğu söyleniyor Özellikle tıbbi veya ciddi bir nedeni olmayan uzun süreli öksürüklerde, evde ucuz ve doğal olarak hazırlayabileceğimiz bir karışım olarak verilmiş Kara turp, midesi zayıf olanlara çok fazla önerilmiyor, çünkü çok yendiğinde bulantıya neden olabiliyormuş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com