![]() |
Erkekleri Çıldırtmanın Garantili Yolları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekleri Çıldırtmanın Garantili YollarıErkekleri çıldırtmanın en iyi yolları Erkekleri Tahrik etmenin yolları 1 ![]() yapin ![]() öyle devam edelim" deyin ![]() 2 ![]() tahrik edecek ve içindeki sehveti uyandiracaktir ![]() ![]() ![]() kulagina yapistirin ve"Kaltak, ****** çocugu" gibi sözler söyleyin, yakinlarina küfür edin ![]() ![]() 3 ![]() ![]() saat öptükten sonra,yarimsar saat de gögüslerini öpün ![]() ediyorsa, tek tek her parmagini dudaklarinizin arasina alin ve en az onar dakikadan önce birakmayin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayni islemi ayak parmaklarina inip tekrarlayin ![]() 4 ![]() etmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() Klasik yöntemi uygulayin ![]() matematik hesaplari yaparak, politika ya da futbolu düsünerek konsantrasyonunuzu baska bir yöne çekebilir, böylece bosalmanizi geciktire bilirsiniz ![]() ![]() ![]() Eger bunlar yeterli olmuyorsa yöntemi biraz gelistirin ![]() kalmayin, ona da bu konularda sorular sorun, tartismaya çalisin ![]() bölüyorum ama, yeni dünya düzeninde global bir sicak savas olasiligi sence de azaldi mi gerçekten" ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() isaretleyin ve "Yanlis anlama, sana çok zevk vermek istiyorum da o bakimdan yani" deyin ![]() 8 ![]() ellerinizle gözlerini kapatin ve "Bil bakalim ben kimim?" diye sorun ![]() 9 ![]() ![]() Burada düzeyi biraz hizlandirin, yenilikler getirin ![]() çalara "Singing in the Rain"i koyun, bastan sona bütün kareografilere sadik kalarak, hiçbir dansi atlamadan, dans edin ve ancak en sonda tümüyle soyunuk kalin ![]() ![]() ![]() 10 ![]() gidin ![]() ![]() ![]() 11 ![]() çigir açin ![]() ![]() 12 ![]() çiftlerin daha fazla zevk almasini saglar ![]() ![]() ![]() yerinde gözlerinin içine derin derin bakin ve ona "Siz bizim çekoslavakya'lilastirabildiklerimizden misiniz, çekoslavakya'lilastiramadiklarimizdan misiniz?" demesini isteyin ![]() ![]() ![]() 13 ![]() orgazm olamadiysa, "Bir sifir,yine ben kazandim ![]() ölçüsünü alayim" deyin ![]() 14 ![]() ![]() ![]() ![]() Bu konuda hassas davranin, gururunu oksayin ![]() "Yok canim, ben bir aptalmisim gerekten ![]() hayatta böyle sevisemezdi" deyin ![]() ![]() ![]() 15 ![]() ![]() gibi bir yanit verirse, "Evet haklisin, sen söyleyince benim de dikkatimi çekti" deyin ![]() 16 ![]() gizleri kesfetmesini saglayin ![]() ![]() ![]() "Eveeeeet, birinci sayfadan basliyoruz ![]() sol bacagini da kalçalarinin arasina kivir ![]() ![]() ![]() et, daha seksen iki tane pozisyon var,bu gece hepsini denemeden vallahi seni birakmam" deyin ![]() 17 ![]() "Adamlar ne biçim sevisiyor yaa! Biz daha nerdeeee ![]() ![]() ![]() ![]() 18 ![]() ![]() sunu söyleyin: "Alti laz rus ruleti oynamis altisi da ölmüs ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|