![]() |
Seviyorum Ben Seni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seviyorum Ben SeniSeviyorum ben seni Sevişmiş gibi yapıyoruz Eşinizin ya da sevgilinizin kollarındasınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çevremizde seks hayatından yakınan o kadar kadın var ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu tür yakınmalar çok… Bu yazıda biraz bu yaraları deşeceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mekanik seks Evlilik her şeyden önce ruh birliği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Ne zaman bitecek?” Şu da var; bazı insanlar için bu artık “sorun” bile değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “İyi geceler sevgilim!” Bu tip sorunlarda erkeklerin benciliğini eleştirirken kadınlara da iki çift laf söylemek lazım aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın “kutsal anne” kimliğine ısındıkça erkek farklılaşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toplumun geleneksel “evli kadın” resmi ne yazık ki çoğunlukla böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi isterseniz R’nin sözlerine kulak verelim: “Cinsel iletişim eşimle güven ve sevgi duygusunu pekiştiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olaylara toplumsal açıdan baktığımızda birilerine “kızmak” tabii ki bilimsellikten oldukça uzak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaten başka seçenek de yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşunca cinsel taleplerinizden söz edince yaralanacağınızdan mı korkuyorsunuz? Hafif kadın damgası yiyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? Eşiniz böyle bir erkekse zaten arada çok ciddi bir sorun var demektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|