07-28-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Polikistik Yumurtalık Sendromu
Polikistik yumurtalık sendromu
Polikistik Yumurtalık Sendromu Tanımı
Veya bazı bunu bilmeniz sürece, şans size Polikistik Yumurtalık Sendromu veya PCOS duymadım hiç vardır Ulusal Çocuk Sağlığı ve İnsan Gelişimi göre, "PCOS olan bir kadının yumurtalık ve böbreküstü bezleri, daha androjenler üretmek bazı durumlarda (hormon, testosteron benzer bir tür) daha normal bir durum" olduğunu Ise tüm kadınların Polikistik Yumurtalık Sendromu bazı androjenler, kadın üretimi, artan kıllanma, sivilce ve düzensiz dönemlere yol açan bu hormonların yüksek düzeyine sahip Kadınların sık Polikistik Yumurtalık Sendromu belirtileri çok çeşitli, çok hafif ve şiddetli kadar deneyim unutmayın Polikistik Yumurtalık Sendromu her kadının tecrübesi farklıdır
Kimler Polikistik Yumurtalık Sendromu Gets ve Nedenleri nelerdir?
Çocuğun kadınlarda en sık rastlanan endokrin bozukluk olarak yaş taşıyan, tüm ırklar ve milletler kadın Polikistik Yumurtalık Sendromu var Süre araştırmacılar var kesin PCOS genetik aracılığıyla, bu bir genetik bileşeni karışmış olabilir inanılıyor geçti varlık etiketli değil Çünkü birçok kadın aynı zamanda kim Polikistik Yumurtalık Sendromu sahip aile üyesi hastalık olmasıdır Bu Polikistik Yumurtalık Sendromu androjenlerin hormonal dengesizlik veya erkek hormonları ile ilişkili olduğu bilinmektedir, ama tam olarak hangi hastalığa yol bilmiyorum Bu dengesizlik, belirtiler de büyük farklılıklar kadınların deneyim önde gelen hemen her organ sistemini etkiler Aynı zamanda çok kadınlarda Polikistik Yumurtalık Sendromu ile tipik bir sorun işlem kan şekeri sorumludur Belirtiler genellikle ergenlik görünmesini ve yetişkinlik ile devam başlar
Polikistik Yumurtalık Sendromu Komplikasyonları
Çünkü Polikistik Yumurtalık Sendromu, Polikistik Yumurtalık Sendromu diğer koşulları bir dizi riske atıyor sahip diğer birçok sistemi etkiler Eğer, düzenli dönemleri yaşamıyor orada rutin daha sonra süreler 60 gün arasında, bu endometrium kanseri için daha büyük bir riske atıyor Endometrial astar düzenli anormal hücrelerin büyümesini önlemek için gerekli olduğunu Shedding Bu durumda, doktorunuz size doğum kontrol hapları gibi döngüleri düzenleyen ilaçlar, verebilir Insülin direnci veya zorluk kan şekeri düzenleyen, Polikistik Yumurtalık Sendromu yazın riski II diyabet, kalp hastalığı, yüksek kolesterol ve metabolik sendrom size vermek yaygındır Bu sendromu obezite, şeker hastalığı dahil olmak üzere bu faktörlerin, bir dizi bir arada ve yüksek kolesterol olduğunu Sağlıklı bir diyet ve bu komplikasyonlara yakalanma olasılığınızı en aza indirmek için düzenli egzersiz programı korumak için önemlidir
I Just tanısı Şimdi ne mi Been?
İlk ve en önemlisi, kimin Rahat ve kimin karar size rehberlik eder bir endokrinolog bulabilirsiniz Eğer rahatsız onların teşhis veya tedavi seçenekleri ile hissediyorum hatta üçüncü ikinci görüş almak Ikinci, kendini eğitmek Çeşitli tedaviler ne olduğunu ve nasıl düzgün belirtiler yönetmek öğrenin Anlamak için hastalığı kontrol daha fazla hissediyorum ve bilgili zaman tedavi seçenekleri yaparken yardımcı olacaktır Son olarak, bu hastalığı olan diğer kadınlara destek olsun PCOS olan diğer kadınlarla konuşarak, sizi yalnız değilsiniz bilerek teselli elde edebilirsiniz Gruplar ve kuruluşlarla bir dizi eğitim ve destek bulmanıza yardımcı olabilir
|
|
|