![]() |
Kadınlar Üzerine Söylenmiş Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlar Üzerine Söylenmiş SözlerKadınlar üzerine söylenmiş sözler kadınlar üzerine sözler Seks ve kadınlar üzerine sözler * Kadınların seks istediklerinde takındıkları “o ifade”yi bilir misiniz ? Ben de bilmem? Steve Martin * Seks yapmak biriç oynamak gibidir ![]() ![]() * Cinsel uyarılmayı arttıran bir çok mekanik gereç var, özellikle kadınlar için ![]() ![]() * 90′ında seks bir halat parçası ile bilardo oynamak gibidir ![]() * Seks yeniden doğmak için 9 nedenden biridir ![]() ![]() * Kadınlar yalandan orgazm olabilirler ![]() ![]() * Hocaaa beyazların sporudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Annem hiçbir zaman bana ‘o… ![]() ![]() * Clinton yalan söylemiştir ![]() ![]() * A, evet, boşanmak; yani eski latince anlamıyla bir adamın cüzdanının içinden organlarını kopartmak… Robin Williams * Kadınlar seks için bir neden ararlar, erkekler ise bir yer ![]() * Bir ankete göre kadınlar erkeklerin önünde soyunurken, başka kadınların önünde soyunmaktan daha çok rahat ediyorlarmıs ![]() * Yeni bir tıbbi sorun varmış ![]() ![]() ![]() * Erkek dergilerinde çok az tavsiye bulunur, çunki erkekler şöyle düşünürler; ben ne yaptığımı biliyorum, sen bana çıplak resimleri göster yeter ![]() * Tekrar evlenmek yerine sevmediğim bir kadın bulup ona bir ev hediye edeceğim ![]() |
![]() |
![]() |
|