Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, karadağ, yeşim

Yeşim Karadağ Biyografisi

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeşim Karadağ Biyografisi

Yeşim Karadağ Kimdir, Hayatı,

Yeşim Karadağ Hakkında Bilgi,

Yeşim Karadağ Özgeçmiş

Yeşim Karadağ Aslen Çanakkale Eceabatlı

İstanbul Pertevniyal Lisesi’ni bitirdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde 2 yıl okuduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde eğitimine devam etti İşletme Fakültesi mezunu

Halen Onsekiz Mart Üniversitesi İktisat Bölümü’nde master programına devam ediyor

Aile şirketinde yöneticilik yapıyor

Üniversitede iktisat derslerine girdi

2009 Yerel Seçimleri’nde Belediye Meclisi üyesi adayı oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale İl Yönetimi’nde İl Tanıtım ve Medya Yardımcılığı ve daha sonra Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı görevlerini yürüttü 15 Ocak 2011 tarihinde milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa etti

Çanakkale’de Sivil Toplum Kuruluşları’nda görev aldı Uluslararası Stratejik Yönetim Kongresi’nde makalesi ve sunumu yer aldı

Evli ve 2 çocuk annesi

İngilizce biliyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com