Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
enes, kanter, kimdir, resimleri

Enes Kanter Kimdir? Enes Kanter Resimleri

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Enes Kanter Kimdir? Enes Kanter Resimleri

Enes Kanter kariyeri, Enes Kanter biyografi, Enes Kanter fotoğrafları

Enes Kanter Kimdir:

Enes Kanter (d 20 Mayıs 1992, Zürih - ), pivot ve uzun forvet mevkiinde oynayabilen Türk basketbolcu Fenerbahçe Ülker'de yetişen Kanter, takımı ile profesyonel selam imzalamayıp, eğitimini Kentucky Üniversitesi'nde devam edip, basketbolu Kentucky Wildcats takımında bir süre oynadıktan sonra profesyonel oyuncu statüsünde değerlendirilmiş ve NCAA de oynama hakkı elinden alınmıştır Haziran 2011'de Utah Jazz tarafından 3 sırada draft edilmiştir

Enes Kanter Hayatı:

Mehmet ve Gülsüm Kanter'in çocuğu olarak İsviçre'nin Zürih kentinde doğan Enes[1], üniversitelerde öğretim görevlisi olarak görev yapan babasının işleri nedeniyle Van'a yerleşti ve basketbolünü bu şehirde geliştirdi[2] Daha sonra Ankara'daki Samanyolu Koleji'ne katıldı 2003 yılında takımıyla Mersin'de düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Ülkerspor'un dikkatini çekti ve bir sene sonra transfer oldu Ülkerspor bu transfer için Samanyolu Koleji'ne 7 bin dolar, bir miktar top ve forma yolladı

Enes Kanter resimleri:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com