![]() |
Lütfü Türkkan Mhp Kimdir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfü Türkkan Mhp KimdirLütfü Türkkan Biyografisi Lütfü Türkkan Mhp Lütfü Türkkan Hayatı Lütfü Türkkan Kocaeli Adı Soyadı : LÜTFÜ TÜRKKAN Eğitim Durumu : Üniversite - Lisans Makedonya Kiril Metodij Üniversitesi (Türkoloji Bölümü) Makedonya Görevleri : Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Lütfü Türkkan, 1959 yılında İstanbul'da doğdu ![]() Eğitimi 2004 / - Makedonya Kiril Metodij Üniversitesi (Türkoloji Bölümü) Makedonya 1978 / 1980 DGSA Mimarlık Yüksek Okulu İstanbul 1976/1978 Yıldız Teknik Üniversitesi 1973 / 1976 Kabataş Erkek Lisesi İstanbul Mesleği Sanayici Tügmad Türkkan Gıda Mad ![]() ![]() ![]() ![]() Bildiği diller İngilizce, Makedonca (iyi)Bulgarca, Rusça, Sırpça (orta) Katıldığı toplu etkinlikler 23–24 Mayıs 2002 Boğaziçi Üniversitesi Balkanlarda Kültürel Kimlik Konferansı, Kültürel Kimliğin muhafazasında Sivil Toplum Kuruluşlarının Önemi, 07 Haziran 2002 Türklerin Rumeli’ye Çıkışının 650 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye olduğu kuruluşlar Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Asil Üyesi, Rumeli Eğitim Vakfı (Yönetim Kurulu Başkanı), TFF Dış İlişkiler Kurulu Üyesi, Kocaeli Sanayi Odası ÜyesiGebze San ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|