Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
coşkun, hayatı, temel

Temel Coşkun Hayatı

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Temel Coşkun Hayatı

Temel Coşkun Kim,Temel Coşkun biyografisi,Temel Coşkun hakkında bilgi

Temel Coşkun Kimdir, Hayatı

1956 yılında Ordu'da doğdu

İlk ve Orta tahsilini Ordu’da, Lise tahsilini Trabzon’da, Yüksek tahsilini Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde yaptı 1975-1986 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığında görev aldı 1986-1995 Yalova’da öğretmenlik ve idarecilik, 1995-1999 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü, 1999-2002 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel ve Eğitim Daire Başkanı, 2002-2003 İSKİ Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı, 2003-2005 İSKİ Personel Daire Başkanı, 2005-2007 İSKİ Kanal Ruhsat Daire Başkanı, 2007- İSKİ’de halen Asya Bölgesi Abone İşleri Daire Başkanı olarak görev yapmakta olup aynı zamanda İDO-İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ Yönetim Kurulu ÜyesidirTemel Coşkun Kimdir, Hayatı

İBB İştiraklerinden İstanbul Ulaşım AŞ, Hamidiye Kaynak Suları AŞ, İsfalt AŞ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyelikleri; Mahalli İdareler Kamu İşveren Sendikası Başkan Vekilliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı

Temel COŞKUN, evli ve 4 çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com