Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hanmehmet, hayatı, kimdir, zarifa

Zarifa Hanmehmet Kimdir Hayatı

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zarifa Hanmehmet Kimdir Hayatı

Zarifa hanmehmet hayatı

Zarifa Hanmehmet hakkında bilgi

Zarifa HANMEHMET(ova) 25 mart 1949 yılı Baku doğumlu 1971 yılında Azerbaycan Teknik Üniversitesi inşaat Fakültesini Sanayi ve Kamu inşaat Mühendisi kürsüsünde Yüksek Mühendis diplomasını alarak mezun olup 1972 yılında Azerbaycan inşaat Mühendisli?i Üniversitesi inşaat Yapıları Bölümünde asistan olarak göreve başladı 1982 yılında Leningrad Teknik Akademisinde Doktora yaptı 1986 yılında Moskova da Yapı Anabilim Dalında Doçentlik diplomasını aldı

Türkiye ye gelmeden önce 22 yıl Avrupa, Rusya, Azerbaycan Teknik Üniversitelerinde çalıştı

1994 yılında YÖK ün daveti üzerine Türkiye ye geldi ve 1995 yılından yeni kurulmuş Niğde Üniversite de inşaat Mühendisliği Bölüm kurucusu ve Başkan, Fakülte Yönetim Kurulu üyesi ve Yapı Anabilim Dalı Başkanı olarak 10 yılı a?kın süre ile görev yaptı 1997 yılında Profesör unvanı aldı TC vatandaşıdır

Prof Dr Zarifa HANMEHMET(ova) nın yurt dışında yayınlanan 50 üzerinde yayını Türkiye de ise Betonarme Yapıların Hesap ve Tarsım ile ilgili 4 adet ihtisas kitapları vardır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com