![]() |
Yalçın Toker Kimdir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalçın Toker KimdirYalçın Toker Kimdir, Hayatı YALÇıN TOKER ESERLERİ 1 ![]() Yalçın Toker Toker Yayınları “Bu kitap aslında en az iki yıl önce çıkmış olmalıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalçın Toker'in kendi anlatımıyla hayatı Ben Yalçın Toker'im ![]() ![]() ![]() ![]() Babıali mürekkebini ilk olarak 1954'te spor muhabiri olarak çalışmaya başladığım Yeni Sabah gazetesinde yalamıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk bastığımız kitap 3 ciltlik Ehli Kıble Savaşları isimli eserdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hem gazeteciğe devam ediyor hem de kitap da yayınlıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse ben beni sevenlerin akıl vermelerinin devam ettiği kararsızlık günlerimde sırtımdaki kitapçılık ve gazetecilik yüklerinin ağır mali sorumluluğunu taşıya taşıya tam 5 yılı geride bırakmayı başardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi sabah Üstad Necip Fazıl bizim matbaaya yine geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Temlik Senedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani ne parayı ne basılacak adedi en önemlisi de hangi kitabı basacağımızı konuşmuş değildik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de gelişi sırasındaki aynı büyülenmiş halimle gidip muhasebeye imzaladığı kağıdı bırakıp veznedarın hemen bitişikteki Türk Ticaret Bankasına gitmesini ve üç adet mor binlik alıp getirmesini söyledim ![]() ![]() ![]() Peygamber Halkasını bastık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peygamber Halkasını 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse devam edeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunları da geçeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkiye'nin Manzarası'nın fiatını 5 lira koymuştum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böylece Necip Fazıl’ın kitapları birer birer piyasaya çıkarıyor kitap piyasasında biz de büyük sükse yapıyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|