Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatı, sonuşen, yener

Yener Sonuşen Hayatı

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yener Sonuşen Hayatı

Yener Soruşen Kim, Yener Soruşen hakkında

Yener Soruşen biyografi, Yener Sonuşen hayatı

Ülker Grubu'na 1997 yılında katılan Sonuşen, Boğaziçi Üniversitesi, İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü'nden mezun oldu Çeşitli sanayi, ticaret ve inşaat şirketlerinde danışman ve/veya yönetici olarak görev yaptı Japonya'da Tokyo ICU University'de master yaptı Harvard Law School'da, "The Program On Negotiation"a katıldı Marmara Üniversitesi, İşletme Ana Bilim Dalı'nda doktora çalışmasını tamamladı İsviçre IMD'de International Program for Board Members ve Senior Executive Forum'a katıldı Sonuşen'in Modern Stratejik Yönetim, Japon Yönetimi ve Uluslararası Müzakereler/Pazarlıklar konusunda akademik çalışmaları bulunuyor Evli ve iki çocuk babası olan Sonuşen, orta eğitimi ve Japonya'daki üniversite öğrenimi sırasında, masa tenisi takımında yer aldıJaponca ve İngilizce biliyor Klasik müzikten, kule tramplen atlamaktan, yabancı kültürleri öğrenmekten ve kitap okumaktan hoşlanıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com