Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
azizoğlu, biyografi, yusuf

Yusuf Azizoğlu Biyografi

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yusuf Azizoğlu Biyografi

Yusuf Azizoğlu biyografisi

Yusuf Azizoğlu kim

Yusuf Azizoğlu özgeçmişi

Yusuf Azizoğlu hakkında

1917 yılında Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde doğdu İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi Silvan Belediye Hastanesi Başhekimliği ve Silvan Belediye Başkanlığı yaptı IX, X, 1(XII), 2(XIII) ve 3(XIV) Dönem Diyarbakır Milletvekili seçildi 1962-1963 döneminde Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanlığı yaptı 1 Mayıs 1970 tarihinde öldü

1961 sonrası kurulan merkez sağ eğilimli Yeni Türkiye Partisi'nin Ekrem Alican'dan sonraki genel başkanı oldu Genel başkanlığı döneminde, partisinin Adalet Partisi karşısındaki gerilemesini durduramadı Parti ancak Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde belli bir başarı yakaladı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com