Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahu, kimdir, yağtu

Ahu Yağtu Kimdir

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ahu Yağtu Kimdir

Ahu Yağtu Hayatı Biyografisi

Ahu Yağtu Hakkında Bilgiler

Ahu Yağtuğ 11 Temmuz 1978 doğumludur Eğitim Durumu Sanat Merkezi mezunudur

Ahu Yağtuğun rol aldığı diziler

*Aşk ve ceza

*Komiser nevzat

*Kavak Yelleri

*Kampüsistan

*Savcının Karısı

Ahu Yağtu son günlerde Cem yılmazla olan beraberliğinden oldukça söz ettiriyordu Birlikte Cem yılmazın Levent’teki evine girerken magazinciler tarafından görüntülenmişlerdi Nihayet 10 Mart 2012 Cumartesi günü Cem YILMAZ’la evlendiler

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Ahu Yağtu ile dünya evine girdi Beyoğlu Pera Palas Otel’de basına kapalıgerçekleştirilen düğün törenine çok sayıda ünlü isim katıldı

Beyoğlu Pera Palas Otel’de basına kapalıgerçekleştirilen düğün törenine Şener Şen, Yavuz Turgul, Demet Evgar, Demet Akbağ, Mazhar Alanson ve Biricik Suden, Özkan Uğur, Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Erdoğan, Sezen Aksu, Türker İnanoğlu, Meltem Cumbul, ŞebnemFerah, Zafer Algöz, Kenan Doğulu, Beren Saat, Özge Ulusoy ve Hakan Yıldırım gibi ses, sinema ve moda dünyasının ünlüisimleri katıldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com