Hamileyim Dialogları |
|
|
#1 |
|
90burcu
|
Hamileyim Dialogları-Nee hamiyle misin? Vay alçak bana bunuda mı yapacaktın? -Ay ne vuruyorsun be adam Hamiyle değilim hamileyim![]() -Neee ben şimdi babamı olacağım? -Evet -Hah bir baba olmadığım kalmıştı ![]() -Hamileyim aşkım ![]() -Kimden? -Kimden olacak senden ![]() -Sus bir de cevap veriyorsun ![]() -Aa manyak mısın ne vuruyorsun? -Hamileyim -Bahse var mısın? (adam kısırdır ) -Hamileyim -Aferin kız en sonunda bi işe yaradın -Ay mersi ![]() -Hah şöyle hade şimdi git de tarlayı sür sallanma ![]() ![]() ![]() -Böhüee(Ağlama efekti ) - Hamileyim Abdülrezzak ![]() ![]() ![]() - Yane - Çocuğumuz olacak ![]() ![]() ![]() - Olmasa olmazmıı - Aşkım hamileyim ben ![]() ![]() - Kimden ulan ![]() ![]() - - Karıcım ![]() Hamileyim ben![]() ![]() - Ohaa ![]() Cezmi ohaaa![]() ![]() - Sevgilim sana bi haberim var ![]() ![]() - Cidden mi? Hadi söyle o zaman ![]() ![]() - Tamam ![]() Sölicem ama bak![]() Sonra hayalet görmüş gibi bakmak![]() Çığlık atmak![]() Benden kaçmak yok![]() ![]() - Tamam canım ![]() ![]() - Bak söz ver ![]() ![]() - Ya sen bi söle ![]() Alalalala![]() Kaçmam merak etme![]() ![]() - Peki ![]() Ama bak kızmak da yok![]() ![]() - Ya kadın dellendirme beni söle ![]() ![]() - Peki kapa gözlerini ![]() ![]() - O niye - Ay pardon hayatım yaa ![]() ![]() - Ya tamam kızım söleme hiçbişi ![]() Senlen mi uraşcam lan ben![]() ![]() Defol git ananın evine![]() Bi hafta gelme![]() ![]() - Ama hayatım hamileyim ben - O zaman hiç gelme! Paranoyak koca ya böyle bişi derseniz ![]() ![]() - Hamileyim bey - Hami kim la - Sevgilim sana süper bi haberim var - Neymiş ? - Hamileyim ben - Gerçekten mi - Gerçekten - Yemin et - Yemin ederim - Kuyruk salla - Ay adam hamileyim ben evlenelim artık çocuğumuz olack - Ne güsel de ben zaten evliyim - Rıza hamileyim ben - Sorduk mu? - Hayvansın rıza - Rıza ben hamileyim - Ne zamandan beri ? - Galü beladan beri - Ne diyosun sen yaa ? - Rıza hadi oyun oynayalım sen bana bi futbolcu ismi söyle ben 'leyim' diyeyim![]() - Laaa! hamilemisin yoksa!? - Çok zekisin rıza - Rıza hamileyim ben - Geçer ![]() - Yuh ![]() - Muttalip, eeee ben, nasıl derler, iki canlıyım artık ![]() ![]() ![]() - Vışşşş ![]() ![]() Kezban, kaç yıl sonra kedi olacan?- Ne kedisi muttalip? - Allan salaa kezban, 9 canlı ne zaman olacan onu demek istedim ![]() ![]() - Hayvansın Muttalip ![]() ![]() - Aşkım, ben hamileyim ![]() ![]() - İyi ![]() ![]() ![]() - İnsan bi sevinir demi ![]() ![]() - Necla ben hamileymişim gibi davranamam, hamile olan sensin ![]() ![]() - Hamileyim aşkım - Bırak şimdi - Valla bak - Hani bakıyim - Hamileyim - Allah analı babalı büyütsün Ama bendense aldıralım- Zühtü hamileyim ben ![]() ![]() - Uyu hanım kedidir kedi ![]()
|
|
|
|