Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
berna, diclenur, prof, uluğ

Prof. Dr. Berna Diclenur Uluğ

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Prof. Dr. Berna Diclenur Uluğ




Uzmanlık Alanı: PSİKİYATRİ

İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Koleji nde tamamlamış, 1976 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ne girmiştir Psikiyatri uzmanlığını Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri AD dan 1990 yılında almıştır Aynı bölümde 1995 de doçent, 2003 de profesör olmuştur 1995-1996 yıllarında Fulbright aracılığı ile verilen Humphrey Bursu'nu kazanarak gittiği ABD de Johns Hopkins Üniversitesi nde ***** ve Madde Bağımlılığı Üst Uzmanlık eğitimini tamamlamıştır Aynı yıllarda Johns Hopkins Üniversitesi Halk Sağlığı Fakültesi nce açılan programı tamamlayarak Halk Sağlığı Master (MPH) derecesini almıştır Dünya Sağlık Örgütü çalışmalarında ve klinik araştırmalarda araştırmacı ve koordinatör olarak yer almış; *****-madde bağımlılığı, şizofreni, depresyon, yeti yitimi alanlarında araştırmalar yürütmüştürICD-10 Psikiyatri Bölümünün Türkçe çeviri editörlüğünü Prof Dr O Öztürk ile birlikte yapmıştır 1993 yılından beri Türk Psikiyatri Dergisi Yayın Yönetmen Yardımcısıdır Türkiye Sinir ve Ruh Sağlığı Derneği nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir Halen HÜTF Psikiyatri AD Başkanı olarak görev yapmaktadır Telefon: 0-312-3051873E-posta: dulug@hacettepeedutr

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.