![]() |
Kingston Datatraveler 100, 101 Ve 400 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kingston Datatraveler 100, 101 Ve 400* Kingston DataTraveler 100, 101 ve 400 : Kingston Technology, DataTraveler ailesine 16GB'lık kapasite ekledi yeni DataTraveler 101 i Piyasaya Sundu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kingston - MigoSync Kingston un Flash bellek ürün yöneticisi Jean Wong, MigoSync yazılımı bulunan DT400, sürekli iş seyahatinde olan kişiler tarafından yolculuk esnasında dosya ve belgeleri güncel tutma amaçlı mükemmel çözüm olarak kabul gördü dedi ![]() ![]() ![]() Kingston DataTraveler 400 MigoSync yazılımı bulunan DT400, kullanıcılara, birden fazla PC de çalışma özgürlüğü sağlıyor ![]() ![]() ![]() Kingston DataTraveler 100 Kolaylık dikkate alınarak tasarlanan DT100, 2 ila 16GB arasında değişen kapasitelerle küçük bir biçim katsayısında yüklü miktarda veri saklayabiliyor ![]() ![]() Kingston DataTraveler 101 Kingston un USB Flash sürücüler ailesine yeni katılan DT101, canlı renklere (mavi, pembe ve sarı), döner tasarıma ve 8GB a kadar olan kapasitelere sahip ![]() ![]() Kingston DataTraveler 400 USB Sürücü Özellikleri Kapasiteler: 2GB, 4GB, 8GB, 16GB Güvenilir: Windows için SecureTraveler güvenlik yazılımı Boyutlar: 65 ![]() ![]() ![]() Hız: 20MB/sn ![]() Gelişmiş: Vista tabanlı sistemlerde Windows ReadyBoost için geliştirilmiştir ![]() İşletim Isısı: 0º C â?" 60º C (32º F -140 º F) Saklama Isısı: -20º C â?" 85º C (-4º F -185º F) Kolay: Tak ve çalıştır özelliği ![]() Uygun: Hi-Speed USB 2 ![]() ![]() Pratik: USB konektörü, gövde içerisinde muhafaza ediliyo, kapak bulunmuyor ![]() Çok işlevli: MigoSync veri senkronizasyon yazılımı önceden yüklenir ![]() MigoSync Destekli E-Mail İstemcileri: POP3/SMTP ve Exchange Server ile Microsoft Outlook Express (5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esnek: MigoSync İşletim Dili, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Japonca, Korece, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Rusça, Tayca, Portekizce ve Danca yı destekler ![]() Uyumlu İşletim Sistemi: Windows Vista, Windows 2000 SP4, Windows XP (SP1 ve SP2), Mac OS 10 ![]() ![]() Garanti: Beş yıl garantilidir ![]() Kingston DataTraveler 100 USB Sürücü Özellikleri Uygun: Hi-Speed USB 2 ![]() ![]() Rahat: Kolay taşınabilmesi için cep boyutundadır ![]() Kolay: USB portuna takıp çalıştırmanız yeterlidir ![]() Pratik: USB konektörü, gövde içerisinde korunur ![]() Garanti: Beş yıl garantilidir ![]() Boyutlar: 59 ![]() ![]() ![]() Kapasiteler: 2GB, 4GB, 8GB, 16GB İşletim Isıları: 0°C â?" 60°C (32°F - 140°F) Saklama Isıları: -20°C â?" 85°C (-4°F - 185°F) Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows Vista (Windows ReadyBoost desteklenmemektedir), Windows XP (SP1, SP2), Windows 2000 (SP4), Mac OS X 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kingston DataTraveler 101 USB Sürücü Özellikleri Kapasiteler: 2GB, 4GB, 8GB Güvenilir: Windows için SecureTraveler2 güvenlik yazılımı mevcuttur ![]() Ağırlık: 12 gr ![]() ![]() ![]() Boyutlar: 55 ![]() ![]() ![]() İşletim Isıları: 32°F - 140°F (0°C - 60°C) Saklama Isıları: -4°F - 185°F (-20°C - 85°C) Kolay: USB portuna takmanız yeterlidir Pratik: Kapaksız döner tasarım, USB konektörünü muhafaza eder kaybetme endişesi yaratacak kapak yoktur ![]() Garanti: Beş yıl garantilidir ![]() Şık:Mavi, pembe ve sarı olmak üzere çeşitli renklerde mevcuttur ![]() Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows Vista (Windows ReadyBoost desteklenmemektedir), Windows XP (SP1, SP2), Windows 2000 (SP4), Mac OS X 10 ![]() ![]() Kaynak: letsgodigital ![]() |
![]() |
![]() |
|