07-28-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Viewsonic Lcd Monitörler Vista Uyumlu
* ViewSonic LCD monitörler Vista uyumlu : LCD ve CRT bilgisayar monitörlerinin yanı sıra LCD televizyon ve diğer görüntüleme ürünleriyle de tanınan ViewSonic, bütün LCD monitörlerinin Microsoft Windows Vista işletim sistemine tam uyumluluk sertifikası aldığını açıkladı Windows Vista sertifikası, ürünlerin yeni işletim sisteminin bütün gereksinimlerini karşılayabildiğini ifade ediyor ViewSonic VA Value, VG Graphics, VP Professional ve VX Consumer serisi tüm monitörler Windows Vista logosu ile sunuluyor Böylece, güvenilirlik, istikrarlı çalışma ve düzgün kurulum hususları güvence altına alınırken, ViewSonic in bu monitörlerinin Windows Vista nın tüm yeni özelliklerinden de eksiksiz yararlanılması sağlanıyor
ViewSonic - Windows Vista
Konuyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan ViewSonic Türkiye Ülke Müdürü Eftal Sezer şunları söyledi: ViewSonic LCD ürünler, adını yenilik, performans ve artı değer ile özdeşleştirmeyi başardı Microsoft un yeni işletim sisteminin gerektirdiği bazı koşullar vardı Tüm LCD ürünlerimizi bu gereksinimleri karşılayacak donanımsal ve yazılımsal öğelerle güçlendirdik Böylece, ViewSonic markalı bir LCD ürün satın alanların yeni sisteme kolayca geçmelerini temin ediyoruz
ViewSonic monitörler - Yeni modeller
ViewSonic ayrıca, geniş ekran formatında yeni ekranlarını da duyurdu Özellikle birden fazla dokümanla aynı anda çalışmak durumunda olan kişilere hitap eden yeni ürünler, Windows Vista nın geniş ekran temeline dayanan birçok özelliğinin de kullanılabilmesinin yolunu açıyor Örneğin, Vista da Yan Panel olarak adlandırılan bir özellik bulunuyor Bu panel, kullanıcıların hesap makinesi, Web hizmetleri ve medya oynatıcıları gibi sık kullandıkları uygulamalara kolay erişim sağlıyor
ViewSonic Hakkında
1987'de kurulan ViewSonic, bilgisayar monitörleri ve LCD televizyonlar alanında bir dünya lideridir Farkı Görün mottosuyla faaliyetlerini sürdüren ViewSonic, günümüzün iş dünyası, eğitim ve tüketici elektroniği piyasalarına hitap eden geniş bir ürün portföyüne sahiptir Saygın kurum ve yayınlardan 2 binden fazla ödül kazanan ViewSonic'in genel merkezi Kaliforniya'nın Walnut şehrindedir
Kaynak: letsgodigital org
|
|
|