Verbatim 3.5 İnç 640Gb Sabit Disk |
07-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Verbatim 3.5 İnç 640Gb Sabit Disk* Verbatim 35 inç 640GB taşınabilir sabit disk : Depolama uzmanı Verbatim, son yeniliği olan 35 inç formatında 640 GB bellek kapasiteli Taşınabilir Sabit Diski, çok uygun bir fiyatla piyasaya sunuyor Alışılmış çarpıcı siyah tasarımı ile yeni 35 inç taşınabilir sabit diskin ağırlığı da bir kilonun altında Yeni ürün ile ilgili bilgi veren Verbatim Multi Medya Müdürü Kai Miroschnik, Bellek formatları giderek büyüyor ve genellikle kapasite artıkça fiyat da artıyor Standart 500 GB kapasiteli taşınabilir sabit disk yerine kullanıcılar daha uygun fiyata 140GB ek ürün alıyorlar Bu düşük maliyetli depolama çözümünü, kalite standartlarımızın hiç birinden ödün vermeden kullanıcılarımıza sunuyoruz diyor Verbatim - 640GB sabit disk Verbatim in diğer 35 inç Sabit Disklerinde olduğu gibi bu yeni modeli de sadece 961 gram ağırlığında ve siyah tasarımı ile çalışma alanında yer alan şık bir aksesuardan farksız bir görünüme sahip Kolaylıkla uygulanabilen Tak ve Çalıştır (Plug & Play) işlevi ile hemen kullanıma hazır hale gelir, tesisat gerektirmez ayrıca USB bağlantısı da sunar Yüksek hızlı sabit SATA disk 7,200 rpm hacimdeki veriyi 480 Mbit hızında, güvenli bir biçimde aktararak depoluyor Arkasındaki vantilatör ızgaraları ideal ısıyı sağladığından, Taşınabilir Sabit Disk özel bir soğutma sistemi gerektirmiyor Verbatim - Nero BackltUp2 Verbatim in iş felsefesini anlatan Miroschnik, Sunduğumuz paket ücretsiz danışma hattı ile Windows için destek yazılımı Nero BackltUp2 Essentials ı da içeriyor Bu ürün ile satın alınabilir fiyatta, pratik ve yüksek kaliteli yenilikleri geliştirme konusundaki başarımızı bir kez daha gösterdik dedi Kaynak: letsgodigitalorg |
|