Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alanlar, başladı, eğitime, fotoğraf, makinesi

Hp Fotoğraf Makinesi Alanlar Eğitime Başladı

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hp Fotoğraf Makinesi Alanlar Eğitime Başladı

* HP fotoğraf makinesi alanlar eğitime başladı : HP ve Bilge Adam, dijital fotoğraf makinesi kullanıcılarına yönelik bir eğitim kampanyası düzenliyor 20 Ağustos ta başlayan ve 31 Aralık 2006 ya kadar sürecek eğitim kampanyası kapsamında HP den dijital fotoğraf makinesi satın alan kullanıcılar, Bilge Adam şubelerinde yarım günlük ücretsiz eğitimler alabiliyorlar Ağustos ve Eylül ayında makinelerini alan kullanıcılar Bilge Adam Kadıköy şubesinde eğitime başladılar Şu anda İstanbul da başlayan kampanyanın gelen taleplerin yoğunluğuna bağlı olarak Ankara ve İzmir de de düzenlenmesi planlanıyor Kampanya katılımcıları, Bilge Adam ın tüm eğitimlerinde geçerli olacak 100 YTL lik özel indirim hakkı da kazanıyorlar
HP - Dijital Fotoğrafçılık

HP Photosmart dijital fotoğraf makinesi alanlar, Bilge Adam dan eğitim almaya hak kazanıyor Şu anda İstanbul da başlayan kampanyanın gelen taleplerin yoğunluğuna bağlı olarak Ankara ve İzmir de de düzenlenmesi planlanıyor Kampanya katılımcıları, Bilge Adam ın tüm eğitimlerinde geçerli olacak 100 YTL lik özel indirim hakkı da kazanıyorlar Katılımcılar, kampanyaya 31 Ocak 2007 tarihine kadar başvurabilirler Eğitimler, Bilge Adam tarafından 31 Aralık 2007 tarihine kadar verilecek

HP- Dijital Fotoğrafçılığı Keşfettirecek Eğitim

Kullanıcılar, Bilge Adam dan alacakları eğitim ile dijital fotoğraf makinelerini çok daha yakından tanıyıp, en iyi şekilde dijital fotoğraf çekmenin metotlarını öğrenecekler HP Dijital Fotoğrafçılık Eğitim Kampanyasıyla ilgili detaylı bilgiyi wwwhpcomtr/egitim adresini ziyaret ederek ya da 0212 444 79 79 no lu telefonu arayarak öğrenebilirsiniz

HP - Dijital Eğitim Programı

HP Dijital Fotoğrafçılık Eğitim Programı aşağıda belirtilenleri kapsıyor:

Temel dijital fotoğraf bilgileri

Dijital fotoğraf makinesi kullanımı

İyi fotoğraf çekmek için ipuçları

Çekilen fotoğrafların depolanması ve saklanması

Çekilen fotoğrafların düzenlenmesi ve iyileştirilmesi

Fotoğrafları sunma ve paylaşma

Baskı

Bilge Adam Hakkında

Microsoft Dünya Eğitim Danışma Konseyi nin tek Türk üyesi olan Bilge Adam, 1997 yılından bu yana, bireylerin ve kurumların küresel rekabet gücünü artırmak hedefiyle bilgi teknolojalanında eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir Microsoft un yanı sıra HP, Cisco, Intel, Adobe, Autodesk, Apple ve Logo nun da yetkili eğitim merkezi olan Bilge Adam, son dört yıldan bu yana Microsoft Türkiye En İyi Yetkili Eğitim Çözümleri Ortağı ödüllerinin de sahibidir Sertifikalı 200 eğitmen, 6 şube, 93 sınıfı ve 1700 PC lik donanımı ile katılımcılarına eğitim sonrasında kariyer danışmanlık desteği de veren Bilge Adam hakkında detaylı bilgiye wwwbilgeadamcom adresinden ulaşabilirsiz

HP Hakkında

HP, bireysel kullanıcılara, ev-ofislere ve büyük küçük tüm işletmelere global çapta teknoloji çözümleri sağlıyor Firmanın sunduğu çözümler arasında BT altyapı sistemleri, global hizmetler, kurumsal ve ev kullanıcılarına yönelik bilgi işlem, görüntüleme ve baskı teknolojyer alıyor 30 Nisan 2006 da sona eren son 4 çeyrek mali yıl sonunda HP, 88,9 milyar dolar gelire ulaşmıştır HP ve sunduğu çözümler hakkında ayrıntılı bilgi için wwwhpcomtr adresini ziyaret edebilirsiniz

Kaynak: letsgodigitalorg

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com